Ga naar de inhoud

Buttons

Buttons zijn en blijven een gewild promotiemiddel. EPC levert sinds jaar en dag buttons in de meest uiteenlopende uitvoeringen en aantallen. Heb je een klein of middelgroot bedrijf? Door de flexibele productiemethode van Maria Kramer kunt ook ú een promotie-actie voeren met zeer mooie buttons die wij GRATIS voor u ontwerpen. Uiteraard kunnen grotere ondernemingen, zoals supermarktketens, bij EPC terecht voor grote aantallen op maat ontworpen en vervaardigde buttons.

Buttons bedrukken betekent veelzijdig promotie maken


Buttons bedrukken is een van de meest veelzijdige manieren om promotie te maken. Er is bijna geen manier te bedenken waarop het bedrukken van buttons niet werkt. Er zijn tal van gelegenheden om buttons te dragen of weg te geven en u profiteert ook van een relatief groot bruikbaar oppervlak om te bedrukken. Bedrukking op uw button is altijd zichtbaar, in tegenstelling tot bedrukking op sommige andere producten, waarbij u er maar net voor moet zorgen dat de bedrukte zijde zichtbaar is.

Buttons bedrukken zorgt voor extra zichtbaarheid


Buttons bedrukken is een perfecte manier om te zorgen voor extra zichtbaarheid van u, uw bedrijf en/of uw medewerkers. Wanneer u aanwezig bent op een beurs of een ander evenement, kunt u ervoor kiezen om bedrukte buttons te dragen. Dit zal uw herkenbaarheid verhogen en ervoor zorgen dat de aanwezige vertegenwoordigers van uw organisatie extra opvallen.

Het effect van dit soort ogenschijnlijk kleine dingen hebt u zelf ongetwijfeld ook al eens meegemaakt. Denkt u maar eens terug aan gelegenheden waarop u in korte tijd veel mensen ontmoette of sprak. Wie waren de mensen die u bijbleven? Vaak zijn dit de mensen die iets onderscheidends en herkenbaars hadden in hun uitstraling. Misschien waren dit wel bedrukte buttons? U kunt hier zelf ook voor zorgen en de volgende keer dat het belangrijk is dat uw mensen de aandacht weten te krijgen, hen buttons met bedrukking laten dragen.

Buttons bedrukken is ook leuk als promotieartikel om weg te geven

Wanneer u denkt aan buttons bedrukken, hoeft u niet per definitie te denken aan mensen van uw eigen organisatie die deze dragen. Goede promotie komt vaak juist tot stand door dingen weg te geven. Wat is er dan beter dan een goede button? Niet alle promotieartikelen zijn even geschikt om uit te delen. Sommige zijn te duur, andere te zwaar (vergeet niet dat mensen ze vaak nog geruime tijd met zich mee moeten nemen) en weer andere artikelen kunnen niet op het enthousiasme van iedereen rekenen.

Een button bedrukken is altijd een schot in de roos. Allereerst zijn de kosten hiervan laag, zeker wanneer u deze vergelijkt met die van andere promotieartikelen. U kunt de buttons zeer eenvoudig en snel in zeer grote hoeveelheden laten bedrukken. Zo bedient u met gemak honderden tot wel duizenden mensen met een zeer grote promotieactie.

Buttons zijn ook een vrij algemeen product, waarmee wij bedoelen dat ze voor iedereen geschikt zijn. Jong en oud kunnen een button dragen. Dit maakt bedrukte buttons tot uitstekende promotieartikelen tijdens evenementen, beurzen, festivals en alle andere plekken waar u met uw bedrijf aanwezig kunt zijn. Ook – juist – kinderen vinden buttons leuk.

Wij helpen u met buttons ontwerpen

Voordat u bedrukte buttons kunt laten maken, dient u wel buttons te ontwerpen. Wij helpen u uiteraard met deze buttons ontwerpen. Een van de voordelen van werken met Maria Kramer is dat wij alles in eigen huis beheren, van ontwerp tot productie. Wilt u buttons laten ontwerpen, dan kunt u gebruikmaken van de diensten en de talenten van onze eigen veelzijdige en ervaren designers. Hoe wilt u uw buttons laten ontwerpen? Wilt u alleen uw logo of naam tonen, of moet hier extra informatie aan word

Uw promotieartikelen specialist

EPC is uw ervaren, allround promotieartikelen specialist. Zijn buttons net niet waar u naar op zoek bent? Misschien wilt u dan naambadges laten bedrukken. Naar wat voor producten u ook op zoek bent; wij kunnen u altijd helpen en bieden u de hoogste kwaliteit tegen scherpe prijzen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij helpen u graag.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer