Ga naar de inhoud

Lampenkappen

Waar denkt u aan bij promotieartikelen? Ongetwijfeld niet direct aan lampenkappen. Toch vormen lampenkappen een van de interessantste manieren om het interieur van uw organisatie mee aan te kleden en te voorzien van extra uitstraling en herkenbaarheid. 

Al vele jaren is Maria Kramer een onbetwiste specialist op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken. Wij begonnen ooit met business cards en waren daarmee een van de pioniers in ons land. Die vooruitstrevende rol hebben wij nooit opgegeven. Doorlopend denken wij na over nieuwe mogelijkheden en nieuwe producten waarmee wij onze klanten van dienst kunnen zijn.

Dit heeft ertoe geleid dat u in ons aanbod niet alleen must have promotieartikelen tegenkomt (denk naast visitekaartjes ook aan zaken als pennen of sleutelhangers), maar ook aan minder alledaagse producten, waarvan lampenkappen een uitstekend voorbeeld vormen.

Lampenkappen hebt u toch al: waarom haalt u hier niet meer uit?

Lampenkappen hebt u waarschijnlijk toch al in uw organisatie. Tientallen misschien wel. Hier kunt u dus nog veel meer uit halen. Misschien hebt u bij het kiezen van uw lampen een duidelijke uitstraling voor ogen gehad. Op basis waarvan u ze ook gekozen hebt: lampenkappen bedrukken zorgt altijd voor een meerwaarde. Hebt u namelijk al de lampen in huis die u mooi vindt, dan maakt u ze helemaal af door hier op fraaie wijze bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, logo of slogan op te laten bedrukken.

Vindt u uw lampenkappen juist wat saai en bent u op zoek naar een originele manier om uw interieur van extra uitstraling en tegelijkertijd extra herkenbaarheid te voorzien, dan kunt u uw lampenkappen laten bedrukken. Een alledaagse, ietwat saaie kap wordt op die manier direct een mooie blikvanger.

Wij kunnen alle soorten lampenkappen bedrukken

Omdat Maria Kramer al jarenlang voorop loopt op het gebied van druktechniek, kunnen wij alle soorten lampenkappen bedrukken. Wij beschikken over de mensen, de techniek en de machines om op elke kap voor een perfect resultaat te zorgen. U kunt dus stoffen kappen door ons laten bedrukken, maar ook kunststof kappen of kappen van aluminium kunnen wij voorzien van uw logo, bedrijfsnaam of boodschap naar keuze.

Ook een transparante lampenkap bedrukken is geen probleem

Wij kunnen niet alleen een ondoorzichtige lampenkap bedrukken. Ook een transparante lampenkap bedrukken is voor ons geen probleem. Wanneer wij zeggen dat wij vrijwel alle lampenkappen van fraaie bedrukking kunnen voorzien, bedoelen we ook echt dat wij bijna elke lampenkap bedrukken, ongeacht formaat, kleur of materiaal.

Niet alleen voor in het bedrijf

Traditiegetrouw zijn wij de partner voor het bedrijfsleven. Dat betekent echter niet dat particulieren niet bij ons terecht kunnen. Hebt u bijvoorbeeld thuis lampenkappen hangen die u op fraaie wijze bedrukt zou willen zien? Ook dan helpen wij u graag. Er is waarschijnlijk geen originelere manier om uw woonkamer of slaapkamer van extra uitstraling te voorzien. 

Wanneer het gaat om een lampenkap bedrukken voor in de woonkamer of slaapkamer, gaat het natuurlijk niet om het bedrukken met een logo of andere bedrijfsuiting. Laat ons weten wat uw wensen zijn en onze ontwerpers zullen u versteld doen staan.

Onze getalenteerde ontwerpers zijn van alle markten thuis

Wij werken met eigen zeer getalenteerde en ervaren ontwerpers die van alle markten thuis zijn. Zij ontwerpen met net zo veel plezier en liefde bedrukking voor lampenkappen als visitekaartjes of autobelettering.

Sterker nog: bedrukking voor lampenkappen ontwerpen is voor hen een extra leuke uitdaging. Juist omdat dit niet zo alledaags is. Gaat het om een lampenkap bedrukken voor in het bedrijf of op kantoor, dan zorgen zij ervoor dat uw logo perfect en in kleur op de kap wordt verwerkt. Uiteraard op de wijze zoals uw wilt. Gaat het om een lampenkap voor bij u thuis bedrukken, dan helpen zij u met een fraaie print, spreuk, dessin of wat u maar wilt. 

Wij kunnen elke aanvraag aan

Elk materiaal heeft zijn eigen optimale vorm van bedrukken. Wij zijn een allround specialist en kunnen vrijwel elk object en elk materiaal bedrukken. Wij inventariseren uw wensen en eisen en zetten dit om in een ideale manier van bedrukken. Dat kan in zwart/wit zijn, maar ook in volledige kleuren, wanneer u dit wilt. Ook kan de bedrukking variƫren van tekst (uiteraard in een door u te kiezen lettertype) tot een logo of andere grafische elementen.

Lampenkappen komen in tal van soorten. Voor het bedrukken van een stoffen kap zijn andere technieken nodig dan voor het bedrukken van een kunststof kap of een kap van aluminium. Voor al deze en andere materialen hebben wij echter de mensen en de machines in huis om te zorgen voor een perfect resultaat.

Vanzelfsprekend betrekken wij u bij het ontwerpproces en kunnen wij u met onze digitale ontwerpen exact laten zien hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Hebt u graag eerst een proefdruk? Dat is in overleg altijd mogelijk. Zo weet u zeker dat u de kwaliteit krijgt die u verlangt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u lampenkappen laten bedrukken door een specialist? Of het nu gaat om een enkel exemplaar of een zeer grote hoeveelheid; voor thuis of in het bedrijf: wij staan voor u klaar.

Ongeacht uw bestelling en wensen: wij zijn altijd in staat om een zeer goede prijs te hanteren voor het bedrukken van lampenkappen. Wij verzorgen alles in eigen beheer, met onze eigen specialisten en machines. Hebt u zelf geen lampenkappen, dan kunnen wij u ook diverse exemplaren leveren. 

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan
Print

EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan

Lees meer

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?
Drukwerk

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?

Lees meer