Ga naar de inhoud

Opmaak en ontwerp

EPC bied u professionele en betaalbare grafische ondersteuning. Wij het juiste adres voor uw vormgeving, beeldbewerking en creatieve opmaak. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van vele verschillende communicatie-uitingen.

Grafische ondersteuning

Bent u op zoek naar professionele en betaalbare grafische ondersteuning? Dan bent u bij EPC aan het juiste adres voor uw vormgeving, beeldbewerking en creatieve opmaak. Dagelijks zijn wij bezig met het creëren van vele verschillende communicatie-uitingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan; advertenties, folders, brochures, flyers, posters afdrukken, lesmaterialen en complete huisstijlen. Het uitvoeren van uw aangeleverde ideeën tot een druk klaar grafisch ontwerp en het bewaken van uw huisstijl behoren ook tot de mogelijkheden. We horen graag wat uw wensen zijn.

EPC werkt met alle bekende opmaakprogramma’s voor PC’s en Macintosh:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Illustrator
  • Adobe Acrobat

Vormgeving

Ook zijn wij bekend met de voornaamste programma’s van het Microsoft Officepakket. Heeft u een open bestand? Ook dat kunnen wij verwerken.

De vormgeving van uw documenten is erg belangrijk voor het eindresultaat. Als bedrijf moet je herkenbaar zijn voor je klanten. Een visuele identiteit is daarom een must, hiermee laat u aan de buitenwereld zien wie u bent en wat u doet. Kiest u voor copyshop EPC in Nieuwegein, dan kiest u voor een betrouwbare partner in de omgeving van Utrecht met ruim 25 jaar ervaring in grafische vormgeving, beeldbewerking en opmaak. Zowel zakelijk als privé, vanaf het concept tot de uiteindelijke creatie. Altijd met aandacht gemaakt.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer