Ga naar de inhoud

Drukwerk

Offset drukwerkproducties; kleurecht en geschikt voor grotere oplages.

Kwalitatief hoogstaand

In geval van offset drukwerkproducties worden tekst en afbeeldingen met een drukpers voortgebracht. Met haar offset drukwerk realiseert EPC al meer dan 30 jaar zeer precieze kleur- en tekstweergave. Heel geschikt bij projecten waarbij de kleuren een belangrijke rol spelen en waar kwalitatief hoogstaand drukwerk nodig is. Denk aan het uitgeven van artbooks, fotomateriaal en catalogi.

drukwerk-kwalitatief-hoogstaand

Grote oplages

Is er vraag naar grote hoeveelheden fullcolour drukwerk? Dan is offset drukken niet alleen kwalitatief de juiste keuze, maar ook het meest voordelig. Eens alles is opgezet, is de kostprijs per gedrukt exemplaar lager dan bij printen. Dit maakt offset drukwerk goedkoper in geval van grote oplages. Bijvoorbeeld bij een direct mailing campagne, of het drukken van magazines.

drukwerk-grote-oplages

Voor elk soort materiaal

Je kunt een offset drukpers inzetten voor elk soort papier én elke soort afwerking, bijvoorbeeld glanzende foto’s of drukwerk met speciale bindtechnieken. Van brochures en flyers tot aan elk soort diverse huisstijl materialen; EPC is jouw partner bij deze visuele vraagstukken.

drukwerk-voor-elk-soort-materiaal

Relatiegeschenken

Offset drukwerk maakt het mogelijk om ook relatiegeschenken te bedrukken met een eigen logo en tekst naar keuze. Bij EPC kun je kiezen uit een groot aantal artikelen die de visuele identiteit van jouw bedrijf kunnen aannemen. Denk aan tassen, bidons, keykcords en andere giveaways.

drukwerk-relatiegeschenken

Direct persoonlijk advies?

Naast digitaal printen is EPC dé partner als het gaat om offset drukwerkproducties. Heb je een vraag, neem dan contact op met één van onze ervaren grafische professionals. Wij zijn maar liefst 5 dagen per week bereikbaar.

Advies Medewerker

Andere diensten

We doen nog meer

Print

Printen van digitale bestanden; snel, flexibel en ideaal voor gepersonaliseerde oplages.

Sign

Fysieke communicatie; uniek ontwerp en van tijdelijk tot permanent.

Fulfilment

Opslag en verzending van print- & drukwerk; ontzorgd en logistiek slim.