Ga naar de inhoud

Sign

Fysieke communicatie; uniek ontwerp en van tijdelijk tot permanent.

Visuele communicatie

Signing is het fysiek communiceren van teksten en beelden; ook wel visuele communicatie. Dit kan binnen of buiten, permanent of tijdelijk en opvallend of juist bescheiden. EPC helpt je graag met het ontwerpen van unieke vormen van fysieke communicatie. Wij zorgen voor een combinatie van beeld en tekst die jouw bedrijf zichtbaar maakt en zorgt voor herkenning. Alleen dán kan jij jouw boodschap overbrengen aan de doelgroep.

sign-visuele-communicatie

Van ontwerp tot realisatie

Bij EPC kun je terecht voor ontwerp, productie én plaatsing van jouw visuele communicatie. Wij zorgen voor een consistent gebruik van beelden, teksten en kleuren. Dit zijn bepalende factoren voor een heldere en herkenbare visuele uitstraling. Het kan gaan om logo’s en teksten op vlaggen, borden, banieren en spandoeken. Maar EPC is ook jouw partner bij gevelreclame, wanddecoratie, vloer- en raamstickers. Niet altijd heeft onze signing alleen een functioneel doeleinde. EPC denkt ook graag mee als het gaat om decoratieve uitingen zoals sfeerbeelden voor het bedrijfsinterieur.

sign-van-ontwerp-tot-realisatie

Geavanceerde printtechniek

Ons geavanceerde machinepark, maakt het mogelijk om op allerlei soorten materiaal te printen; forex, hout, plastic, honingraatkarton, etc. De direct-to-plate techniek zorgt voor een hoge kwaliteit printwerk. In combinatie met de digitale snijmachine is het uitsnijden van signs in allerlei vormen mogelijk. Het geprinte plaatmateriaal kan worden afgewerkt met een matte of glans laminaat. Deze finishing touch zorgt dat jouw signing beschermd is tegen krassen en Uv-straling.

sign-geavanceerde-printtechniek

Direct persoonlijk advies?

Met de fysieke communicatie oplossingen van EPC leveren wij graag een bijdrage aan de communicatie tussen de klant en jouw bedrijf. Heb je vragen over hoe je signing het beste kunt inzetten voor jouw onderneming? Neem dan gerust contact met ons op.

Advies Medewerker

Andere diensten

We doen nog meer

Print

Printen van digitale bestanden; snel, flexibel en ideaal voor gepersonaliseerde oplages.

Drukwerk

Offset drukwerkproducties; kleurecht en geschikt voor grotere oplages.

Fulfilment

Opslag en verzending van print- & drukwerk; ontzorgd en logistiek slim.