Ga naar de inhoud

Fulfilment

Opslag en verzending van print- & drukwerk; ontzorgd en logistiek slim.

Totaalleverancier

EPC is niet alleen zeer ervaren in de uitvoering van visuele communicatie opdrachten, wij dragen ook zorg voor een veilige opslag én verzending. EPC is daarmee een totaalleverancier en verantwoordelijk voor het gehele proces; van plaatsing van de bestelling tot aan de bezorging. Door het hele proces aan EPC uit te besteden, geniet je van lage tarieven en heb je minder schakels in het orderproces. Dit versnelt en houdt het voor jou als klant eenvoudig zonder dat je betrokkenheid verliest.

fulfilment-totaalleverancier

Verwerken tot eindproduct

Jouw drukwerk kan dus zowel bij EPC worden geproduceerd als worden opgeslagen in ons magazijn. Van daaruit zorgen we voor samenstelling, afwerking en een originele verpakking. Denk aan les- en voorlichtingsmateriaal, waarbij we de inhoud printen en samenvoegen met een pen en schrijfblok. Of een direct mailing campagne, waarbij we tevens adresseren, enveloppen insteken of sealen. En dan zijn er nog de promotiematerialen die we bedrukken en op een originele manier kunnen verpakken.

fulfilment-verwerken-tot-eindproduct

De ‘influencer box’

Voor veel winkelketens en franchise ondernemingen, speelt de influencer een steeds grotere rol in hun marketingcampagnes. In veel gevallen ontvangen zij een goodiebag met daarin de te promoten producten. Ook in deze nieuwe markt kan EPC jou ondersteunen. We ontvangen de goodies, slaan ze op, bedrukken de gewenste tas of box, vullen deze en zorgen voor adressering en verzending. EPC ontzorgt volledig bij jouw influencer marketing.

fulfilment-influencer-box

Direct persoonlijk advies?

Wil jij de overstap maken naar EPC als jouw totaalleverancier voor visuele communicatie? Neem dan gerust contact met ons. We ontdekken graag hoe wij jou kunnen ontzorgen in het proces van drukken, opslag en verzending.

Advies Medewerker

Andere diensten

We doen nog meer

Print

Printen van digitale bestanden; snel, flexibel en ideaal voor gepersonaliseerde oplages.

Drukwerk

Offset drukwerkproducties; kleurecht en geschikt voor grotere oplages.

Sign

Fysieke communicatie; uniek ontwerp en van tijdelijk tot permanent.