Ga naar de inhoud

Verpakkingen

Hoogwaardige verpakkingen op maat; een meerwaarde voor ieder product en geschenk.

Uniek & gepersonaliseerd

Door de unieke techniek van ons Zünd snijsysteem, is EPC in staat om een groot aantal diverse verpakkingen te leveren. De machine maakt het mogelijk om al vanaf een kleine oplage unieke verpakkingen te ontwerpen en produceren. Doordat EPC daarnaast beschikt over een zeer uitgebreid assortiment aan hoogwaardig karton, kan er op aanvraag en haarscherp geprint worden. Dit maakt ook gepersonaliseerde verpakkingen mogelijk.

verpakking-uniek-en-gepersonaliseerd

In elke vorm

Dankzij de veelzijdigheid van ons digitaal snijsysteem, is EPC in staat om verpakkingen in elke vorm te produceren. Van pennendoosje tot grote verpakking met logo; de mogelijkheden zijn eindeloos. Door onze slimme combinatie van digitaal snijden en direct printen zijn hoge oplages onnodig en is er geen sprake van afval.

verpakking-in-elke-vorm

Afwerking

Omdat EPC als totaalleverancier opereert, helpen wij ook graag bij het vullen van de door jou gekozen verpakking. Op deze manier word je volledig ontzorgt. Wij ontwerpen en produceren de gekozen verpakking en slaan jouw product tijdelijk op. Is de verpakking gereed dan zorgen wij voor het vullen en verzenden.

verpakking-afwerking

Direct persoonlijk advies?

EPC is zeer ervaren op het gebied van verpakkingen. Heb je advies nodig bij het ontwerp van een verpakking op maat? Neem dan contact op met één van onze grafische professionals.

Advies Medewerker

Andere diensten

We doen nog meer

Print

Printen van digitale bestanden; snel, flexibel en ideaal voor gepersonaliseerde oplages.

Drukwerk

Offset drukwerkproducties; kleurecht en geschikt voor grotere oplages.

Sign

Fysieke communicatie; uniek ontwerp en van tijdelijk tot permanent.