Ga naar de inhoud

Hardcover boek drukken

Boeken met hardcover drukken of printen? EPC helpt uw graag bij het drukken van softcover of hardcover boeken, in elke gewenste oplage.

Een hardcover van een boek laten drukken vergt de nodige kennis om het product zo kwalitatief mogelijk uit de printers te laten komen. Bent u op zoek naar een bedrijf waar u 100% zeker weet dat de cover van een boek goed geprint gaat worden? Neem dan een kijkje bij copyshop EPC. EPC is een ervaren fullservice grafimediabedrijf dat gevestigd is in Nieuwegein,in het midden van het land. Het bedrijf heeft reeds meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van hardcovers van boeken laten drukken, kopieerwerk, folders laten drukken, foto op posters laten drukken en nog meer.

Hardcover boek ontwerpen

Ook wanneer u geholpen wilt worden bij het design van uw product, zoals de hardcover van een boek, kunt u terecht bij de experts van EPC. Het bedrijf is namelijk van kleine copyshop uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf op het gebied van grafimedia. De medewerkers zijn allemaal opgeleid en hebben veel kennis van de huidige markt. Deze kennis passen ze graag toe op jouw product. Hierbij is het grootste doel van EPC om u te helpen uzelf en uw bedrijf op de juiste manier te presenteren voor uw doelgroep.

Contact EPC voor hardcover boek drukken

Bij EPC geldt: afspraak is afspraak. Zo liggen de prijzen van het drukwerk altijd van tevoren vast zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast blijft het bedrijf groeien en ontwikkelen, maar houden ze zich altijd aan hun traditionele waarden. Hierbij staat de klant voorop in alles wat er gebeurt bij EPC. Heeft u interesse in de snelle en betrouwbare aanpak van de professionals van copyshop EPC? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer