Ga naar de inhoud

Beachflags

Ben je opzoek naar een leuke entree voor jouw evenement, horecazaak of voor de deur van je bedrijf? Bij EPC Nieuwegein ben je aan het juiste adres! Deze vlaggen leveren wij in verschillende vormen en maten, bedrukt met jouw logo of boodschap. De beachflags zijn ideaal voor binnen en buiten gebruik, door de opvallende uitstraling van de vlaggen zullen deze zeker opvallen bij het langskomende publiek!

Uitvoeringen van beachflags EPC

De beachflags worden compleet geleverd met stok bevestigingsmateriaal en is zeer gemakkelijk te monteren, zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een grondpin, parasolvoet of een grondplaat. Onze longlife beachflags worden altijd geprint op de hoogste kwaliteit en wordt geleverd in verschillende vormen en maten. Uiteraard kunnen wij bij EPC helpen met de opmaak van de vlaggen. Heb je vragen over de verschillenden uitvoeringen? Neem dan gerust contact met ons op.

Formaten:
Straightflag: 40 x 235 cm, 80 x 220 cm, 65 x 315 cm, 80 x 315 cm en 90 x 430 cm
Dropflag: 70 x 180 cm en 100 x 250 cm
Waveflag: 70 x 210 cm, 76 x 315 cm en 80 x 422 cm

Waarom beachflags drukken bij EPC Nieuwegein

1. Opvallende Visuele Impact

Beachflags zijn er om gezien te worden! Door de hoogte van de vlaggen en zijn unieke vorm zullen ze met trots jouw logo of boodschap vertegenwoordigen. Doordat ze in de wand wapperen zijn ze een unieke eye-catcher voor het publiek. Laat ons team van professionals bij EPC jou helpen met een uniek ontwerp!

2. Eenvoudige Montage en Draagbaarheid

Beachflags zijn eenvoudig te monteren en weer te demonteren, geen gedoe met ingewikkelde boekjes en gereedschap, gewoon plug and play! Door het lichte gewicht van beachflags zijn ze gemakkelijk te verplaatsen naar verschillende locaties, zowel voor binnen als voor buiten.

3. Duurzaamheid en Weerbestendigheid

Onze beachflags zijn bestand tegen verschillende weertypes, deze vlaggen zijn bestand tegen windsnelheden van windkracht 6 en zullen een levensduur hebben van ongeveer 4-5 maanden, zo zijn ze voor seizoensgebonden plekken een uitstekende manier om jouw logo of boodschap te promoten.

5. Veelzijdige Toepassingen

Beachflags zijn een veelzijdig product, je kunt ze inzetten bij bijvoorbeeld een beursstand, op een evenement, bij de ingang van jouw horecazaak of bedrijf. In al deze sectoren zullen de beachflags gegarandeerd opvallen bij het publiek.

Interesse in beachflags printen?

Beachflags kunnen met zijn opvallende uitstraling een absolute meerwaarde zijn voor jou bedrijf of merk. Bij EPC Nieuwegein hebben we jarenlange ervaring in het leveren van beachflags. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer