Ga naar de inhoud

Flyers

Als we het hebben over een manier om tegen aantrekkelijke kosten op effectieve wijze op grote schaal reclame voor uzelf te maken: waar moet u dan aan denken? Is een flyer bedrukken dan niet het eerste dat in u opkomt? Flyers bedrukken is een zeer beproefde methode. Al decennia lang kiezen zeer veel bedrijven als eerste voor deze methode van promotie. 

Flyers bedrukken

Flyers bedrukken werkt. Dat heeft de tijd ons wel geleerd. Als het namelijk niet zou werken, dan waren bedrijven en ondernemers hier natuurlijk al lang mee gestopt. Ondanks de opkomst van allerlei nieuwe technieken en nieuwe vormen van promotie, blijven flyers iets om op te bouwen. Ze mogen eigenlijk niet ontbreken in uw marketingmix.

Een flyer bedrukken werkt

De reden waarom een flyer bedrukken goed werkt, is best eenvoudig. Het is eigenlijk gewoon simpele wiskunde. Het grijpen van de aandacht, in combinatie met het bereiken van een grote hoeveelheid mensen, staat gelijk aan resultaat.

Flyers bedrukken betekent nog steeds echt de aandacht grijpen. U kunt flyers neerleggen, maar ook persoonlijk flyers overhandigen. Niet voor niets worden er nog steeds zeer veel flyers in de brievenbus bezorgd, of staan er op de drukke plekken in de stad mensen flyers uit te delen: zo’n contactmoment werkt.

Voor elke doeleinde een geschikte flyer

Bij EPC kunnen wij elk soort flyer bedrukken. Net zoals wij alle vlaggen kunnen bedrukken, kunnen zorgen voor raambestickering en zelfs bedrukking op uw auto. Flyers bedrukken kan voor tal van toepassingen. Hierin schuilt een mooie uitdaging. De vormgeving en inhoud van uw flyer, zullen voor een groot deel afhankelijk zijn voor wat u met uw flyers bereiken wilt.

Wij hebben in onze lange geschiedenis al tal van flyers ontworpen voor zo’n beetje alle mogelijke doeleinden. Van flyers voor bezorgrestaurants tot winkels, festivals en feesten en nog veel meer. Iedere klant heeft zijn eigen doelstellingen en elke flyer speelt hier op eigen wijze op in. Wat wilt u bereiken?

Tal van formaten en ontwerpen zijn mogelijk

Een flyer is nooit zomaar een flyer. Wij vinden het belangrijk dat deze perfect bij u past. Daarom zullen wij nooit zomaar even snel iets ontwerpen en bedrukken. Wij denken altijd kritisch met u meer.

Natuurlijk kunnen wij uw flyers bedrukken in alle mogelijke formaten. Het formaat bepaalt niet alleen voor een groot deel de mogelijkheden van het ontwerp, maar ook in hoeverre uw flyer direct opvalt. Alleen: groter is niet altijd direct beter. 

Laat u flyers bezorgen, dan zult u in de regel een groot formaat kunnen hanteren. Maar hoe zit dat wanneer u flyers neerzet in een display, of wanneer u deze op straat uitdeelt? U leest het al: een goede flyer ontwerpen, is zoveel meer dan alleen zorgen voor een ontwerp dat er mooi uitziet. Wij zullen altijd al onze kennis met u delen en u op alle gebieden van advies voorzien. 

Wij ontwerpen uw flyer samen met u

Omdat wij over zoveel ervaring beschikken op het gebied van flyers bedrukken, kunt u niet alleen bij ons terecht voor het bedrukken van uw flyer. Wij helpen u namelijk ook graag met het ontwerp. Hebt u al een idee, dan werken wij dit voor u uit. Hebt u nog geen idee? Dat is geen probleem: onze ontwerpers gaan samen met u op zoek naar een ontwerp en invulling die perfect passen bij uw doel. Uiteraard zullen wij ervoor zorgen dat uw flyers in grafisch opzicht altijd aan al uw wensen en eisen voldoen.

Wij weten wat wel en niet werkt op het gebied van flyers. Daarom denken wij met u mee en kunnen wij u van advies voorzien. Onze eigen ontwerpers kunnen altijd zorgen voor een vormgeving die past bij uw doelen. Wilt u opvallen? Dan zorgen zij voor een spetterend design. Is er juist discretie benodigd, dan zullen zij zorgen voor een ingetogen vormgeving.

Snelle service

Wanneer er sprake is van spoed, hoeft u zich geen zorgen te maken. Mede omdat wij werken met onze eigen mensen en machines, kunnen wij ook spoedopdrachten aan. Wij beschikken over een hoge capaciteit en kunnen u op korte termijn flyers leveren. Ook grote hoeveelheden. Vanzelfsprekend hoeft u zich daarbij geen zorgen te maken over de kwaliteit.

Ontdek de scherpe kosten van flyers

U weet wellicht nog niet waar u aan moet denken bij de kosten van flyers. Het goede nieuws is dat flyer kosten sowieso lager zijn dan veel andere manieren van promoten. U betaalt namelijk slechts eenmalig voor het ontwerp. Dit ontwerp kan vervolgens worden toegepast op zeer grote hoeveelheden flyers. Bij het produceren van de flyers, betaalt u alleen de drukkosten.

Wanneer u een kleine hoeveelheid flyers wilt laten ontwerpen en laten bedrukken, kunt u dus altijd rekenen op een uitstekende prijs. Wanneer u echter gaat voor (zeer) grote aantallen, blijft dit een haalbare vorm van promotie, met een grote kans op een aantrekkelijke return on investment. Hoe meer flyers u laat bedrukken, des te scherper de kosten per stuk zullen zijn.

Wilt u weten wat het laten bedrukken van uw flyers gaat kosten? Vertel ons gerust waar u naar op zoek bent en vraag een vrijblijvende offerte aan. Of het nu gaat om de kosten van ontwerpen of produceren: wij Maria Kramer bent u altijd verzekerd van topkwaliteit tegen een goede prijs. Neem contact met ons op: wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. Wij kijken ernaar uit om ook voor u de de perfecte flyers te ontwerpen en bedrukken.

One day I’ll flyer away. Geen bedrijf dat geen gebruik maakt van flyers. Snel ontworpen (GRATIS), snel gemaakt EPC) en snel ingezet (door uw bedrijf). Als u overweegt voor promotiedoeleinden flyers in te zetten, neem dan beslist even contact op met Maria Kramer en verbaas u over de vele mogelijkheden en de lage kosten.

Uitvoering

Ontelbare mogelijkheden, vooral voordelig in full color. Alle gangbare papiersoorten zijn leverbaar.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer