Ga naar de inhoud

IJskrabbers

U hanteert hoogstwaarschijnlijk bewust een bepaalde marketingmix. U gebruikt meerdere vormen van promotie om de bekendheid van uw bedrijf te versterken en zo te zorgen voor meer omzet. In die mix zijn waarschijnlijk elementen aanwezig die u beschouwt als fundamenteel. Visitekaartjes, bijvoorbeeld, of raambelettering van uw pand. 

IJskrabbers bedrukken

Het mooie aan het bedrukken van spullen is echter dat u zeer veel mogelijkheden hebt. Natuurlijk heeft bijna elk bedrijf voor een groot deel dezelfde producten bedrukt: bedrukt briefpapier, bijvoorbeeld. Maar er kan zoveel meer.

Naast de zaken die u als absolute must-haves beschouwt, is er nog veel ruimte voor allerlei ludieke manieren om te zorgen voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw bedrijf. U gaan dan echt in de richting van extra promotie maken. IJskrabbers bedrukken is slechts een van de vele manieren waarop u mensen (relaties en dus ook potentiële klanten) kunt verrassen.

Een ijskrabber bedrukken: betaalbaar en effectief

Wat maakt nu een goed promotioneel artikel? U kunt hier op verschillende manieren naar kijken. Hoe u het echter ook bekijkt: het gaat erom dat het artikel waarde toevoegt. Met andere woorden: mensen moeten het willen hebben of gebruiken.

U kunt zorgen voor nog zo’n sterke promotie qua ontwerp of inhoud; als het artikel dat u hiervoor uitkiest niet door mensen gewaardeerd wordt, is het ontzettend jammer. Dit betekent een verspilling van tijd en geld.

Bij EPC hebben wij door de jaren heen enorm veel kennis opgedaan op het gebied van promotie. Wij kunnen niet alleen voor u ontwerpen en bedrukken, maar u ook van dienst zijn bij het kiezen van de juiste promotiemiddelen. IJskrabbers bedrukken kunnen wij iedereen aanraden.

Gaat u een ijskrabber bedrukken, dan weet u namelijk in vrijwel alle gevallen zeker dat deze ook echt gebruikt (en dus gezien) gaat worden. Denkt u eens na over hoeveel promotieartikelen u al hebt ontvangen, die ergens achterin een kast of misschien zelfs wel in de prullenbak beland zijn? Maar wie heeft er nu geen behoefte aan een ijskrabber op koude dagen? Iedereen die een auto heeft, zal hier dankbaar voor zijn.

Een ijskrabber bedrukken wordt nog interessanter wanneer u kijkt naar de prijzen. Wij zijn een echte specialist op het gebied van bedrukken en beschikken over jarenlange ervaring. Dit betekent niet alleen dat wij u de hoogste kwaliteit bieden, maar ook dat wij bijvoorbeeld voordelig kunnen inkopen. Een ijskrabber bij ons is niet duur. Tel daarbij op dat wij aantrekkelijke tarieven hanteren voor ontwerpen en bedrukken en u weet zeker dat u een originele manier hebt gevonden om uzelf extra te promoten.

Onze ontwerpers zorgen voor het perfecte design

Op een ijskrabber hebt u niet overdreven veel ruimte om bedrukking aan te laten brengen. Daarom moet de bedrukking die u kiest, raak zijn. Onze ontwerpers helpen u bij uw ijskrabbers bedrukken door te zorgen voor het perfecte design. Dit kan zo eenvoudig zijn als het aanbrengen van uw logo (uiteraard in kleur), maar misschien wilt u ook gebruikmaken van tekst en/of afbeeldingen. Onze getalenteerde ontwerpers zullen altijd zorgen voor het perfecte ontwerp waarmee u opvalt en dat aan al uw wensen

Indien u zelf al materiaal heeft om aan te leveren (zoals uw logo) dan kunnen onze ontwerpers dit gebruiken. Hebt u dit nog niet, dan is dat geen enkel probleem: wij gaan gewoon met u zitten om te zorgen voor een op maat gemaakt ontwerp.

Vraag een offerte aan

Wilt u ijskrabbers laten bedrukken? Wij helpen u graag. Of het nu gaat om een bescheiden aantal of zeer grote hoeveelheden: wij kunnen u altijd perfect van dienst zijn. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij verwerken uw wensen en eisen hierin en zullen u een voorstel doen met een goede prijs. 

Dat is een lekkere weggever: de ijskrabber. Het kost niet veel en ze zijn buitengewoon handig. Uw klanten en relaties zullen u dankbaar zijn als ze al krabbend uw bedrijfslogo zien. EPC levert fraaie witte ijskrabbers, voorzien van de full color bedrukking van uw keuze. GRATIS ontwerp natuurlijk.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer