Ga naar de inhoud

Inloopmatten

Een grote impact wordt soms met een klein gebaar gemaakt, zoals met inloopmatten. Iedereen is gevoelig voor uitstraling. Zelfs wanneer mensen dit zich niet eens realiseren. Wanneer u ergens arriveert of naar binnen loopt, let u (ongemerkt) toch op hoe alles eruit ziet. Is er sprake van herkenbaarheid? Maar vooral: ziet het pand eruit alsof er aandacht aan wordt besteed? Is alles netjes, schoon en opgeruimd?

Niet alleen het grote plaatje is daarbij belangrijk. Het zijn vaak de details waarop men zich echt kan onderscheiden. Ook u met uw bedrijf. Fraaie inloopmatten zorgen voor een nette uitstraling. Ze vergen slechts een bescheiden investering, maar kunnen wel echt een verschil maken in hoe uw pand overkomt op gasten en bezoekers. Omdat wij ook een inloopmat bedrukken, kunt u tevens zorgen voor extra herkenbaarheid.

Inloopmatten maken de uitstraling van uw pand af

Inloopmatten zien er niet alleen netjes uit: ze hebben ook een functie. Enerzijds maken ze de uitstraling van uw pand helemaal af en anderzijds zorgen zij er ook nog eens voor dat uw entree, hal of receptie netjes blijft.

Een inloopmat bedrukken voor extra herkenbaarheid

Er zijn tal van manieren om uw pand extra herkenbaar te maken. Maria Kramer is bedreven in al deze vormen van aankleding en promotie. Zo kunnen wij zorgen voor vlaggen en ramen beletteren of uw personeel voorzien van naamkaartjes.

Inloopmatten zullen niet onopgemerkt blijven. Zeker een inloopmat met logo maakt impact. Wij kunnen elke mat bedrukken. Met uw logo, uw slogan, een persoonlijke boodschap of meer. Een inloopmat bedrukken garandeert dat uw logo (of andere door u gekozen boodschap) gegarandeerd overkomt. Bij veel bedrijven komen dagelijks tientallen, maar al snel honderden of misschien zelfs duizenden mensen over de vloer. Iedereen die binnenkomt, ziet uw mat.

De kosten van een mat bedrukken zijn zeer scherp

Een mat bedrukken is ook vanuit kostentechnisch oogpunt zeer interessant. Inloopmatten zijn namelijk een duurzame investering. Het bedrukken van de mat brengt bij ons relatief weinig extra kosten met zich mee. Bent u toch al van plan om inloopmatten aan te schaffen, of heeft u deze al liggen? Laat dan uw mat bedrukken door ons.

Niet alleen werken wij tegen zeer scherpe kosten: hoe meer matten u laat bedrukken, hoe voordeliger u naar verhouding uit bent. U betaalt namelijk slechts een keer voor het ontwerp. Voor elke mat die u extra laat bedrukken, betaalt u alleen de drukkosten. Daarom wordt de kostprijs per stuk lager naarmate u meer matten bestelt.

Wij helpen u met het ontwerp

Een inloopmat bedrukken is natuurlijk vakwerk. U weet wellicht helemaal niet hoe inloopmatten bedrukt worden. Laat dat maar aan ons over. Net zoals u het ontwerpen van uw logo of andere boodschap ook aan ons over kunt laten.

Onze ontwerpers helpen u namelijk graag met uw ideale ontwerp. Hebt u al een logo in geschikt digitaal formaat, dan kunt u dit aanleveren en kunnen onze ontwerpers hiermee aan de slag. Moet er nog een logo of andere boodschap worden ontworpen, dan zorgen wij hiervoor. Aan de hand van uw wensen en eisen maken onze ontwerpers een prachtig design waar u helemaal tevreden mee bent. 

Omdat wij werken met onze eigen, zeer ervaren ontwerpers, kunnen wij u altijd snel van dienst zijn en is het prettig, snel en eenvoudig met ons communiceren. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wilt u uw inloopmat laten bedrukken? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Wanneer u zelf nog niet over inloopmatten beschikt, kunnen wij tevens helpen aan de juiste exemplaren.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.
Algemeen

Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.

Lees meer

Het nieuwe schoolseizoen van start!
Algemeen

Het nieuwe schoolseizoen van start!

Lees meer

Creëer een nieuwe look met Raamstickers
Sign

Creëer een nieuwe look met Raamstickers

Lees meer