Ga naar de inhoud

Klanten/Ledenpas

De klanten- of Ledenpas is hét product van Maria Kramer. Niet voor niets is onze oorspronkelijke en nog steeds gebruikte complete naam Maria Kramer Business Cards. Sinds onze uitvinding in 1995 hebben wij duizenden verenigingen, business clubs, bedrijven, instellingen en VIPS voorzien van een kunststof kaart in de vorm van een credit card of bankpas. De kaarten zijn duurzaam, vrijwel onbreekbaar, vervaardigd van hoogwaardig materiaal en onberispelijk bedrukt. Wij maken GRATIS het ontwerp, ú mag ermee pronken.

Uitvoering

In zeefdruk en digitale druktechniek; Eén zijde of aan twee zijden bedrukt; Gedrukt in PMS kleuren of full color; Witte kunststof met ronde of rechte hoeken.

Formaat

85 mm breed x 54 mm hoog en 0,5 of 0,7 mm dik.

Prijsvoorbeeld

250 klantenkaarten zeefdruk, bedrukt in 2 kleuren op de voorzijde: € 169,- 500 ledenpassen zeefdruk, bedrukt in 2 kleuren op de voorzijde: € 185,-

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan
Print

EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan

Lees meer

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?
Drukwerk

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?

Lees meer