Ga naar de inhoud

Linialen

Zijn er betere giveaways of relatiegeschenken denkbaar dan linialen? Linialen bedrukken is iets dat wij dagelijks doen, en dat doen wij natuurlijk niet zonder reden. U bent op zoek naar iets dat u weg wilt geven als promotieartikel. Dat lijkt in eerste instantie misschien zeer eenvoudig, maar hoe meer u erover nadenkt, hoe duidelijker wordt dat het misschien nog niet zo eenvoudig is.

Want wat zoekt u namelijk in een promotieartikel? Het moet opvallen, goed bedrukt kunnen worden, mensen moeten het leuk vinden of er iets aan hebben én als het even kan, mag het niet te veel kosten. Gaat u maar strepen wat er vervolgens allemaal afvalt. Bedrukte linialen blijven zeker weten over. Het is een voorbeeld van zo’n artikel dat mensen nodig hebben, zonder het te weten. Of het nu schoolgaande kinderen zijn, voor gebruik is op kantoor of thuis in de hobbykamer: linialen komen altijd van pas. Daarom zijn ze ook zo’n populair promotieartikel geworden.

Wij kunnen linialen bedrukken helemaal naar uw wensen

Als u een specialist zoekt op het gebied van bedrukte promotieartikelen, dan kunt u eigenlijk niet om ons heen. EPC is al vele jaren actief en uitgegroeid tot een begrip. Wij hebben inmiddels klanten voor heel Nederland en verzorgen dagelijks zeer veel promotieartikelen voor onze klanten. Wij zijn van alle markten thuis: van ontwerp tot productie, alles gebeurt in eigen huis. Zo kunt u bij ons terecht voor muismatten, aanstekers, maar ook complete vlaggen met bedrukking.

Kiezen voor een liniaal om te bedrukken, is altijd een verstandige keuze. Het is een relatief compact object, maar biedt toch zeer veel ruimte om voor een mooie bedrukking te zorgen. Wat dacht u van uw logo op linialen? Wij kunnen echter op elke wijze een liniaal bedrukken, dus ook als u op zoek bent naar linialen met een mooie afbeelding of een tekst, bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen leuke promotie voor uzelf

Linialen vormen niet alleen leuke promotie voor uzelf; ze zijn ook een perfect relatiegeschenk. Hoe leuk is het om een goede relatie, leverancier of klant linialen met hun eigen logo cadeau te doen? Het zal zonder twijfel een van de leukste en meest originele geschenken vormen die zij in lange tijd gekregen hebben.

Wij helpen u ontwerpen


 Wij kunnen elke maat liniaal voor u bedrukken. Van een compact exemplaar dat perfect in een etui past, tot een lange liniaal voor het serieuze meet- en tekenwerk. Natuurlijk kunt u kiezen uit transparante of ondoorzichtige exemplaren. Hebt u hulp nodig bij het ontwerp? Wij staan voor u klaar. Onze eigen ontwerpers kunnen uw wensen en eisen vertalen naar een compleet product. Bestelt u uw linialen bij ons, dan krijgt u uw ontwerp gratis: u betaalt alleen voor de linialen die u afneemt.

Wij kunnen ook pijnmeters voor u bedrukken. De prijs hiervan is in overleg. Wat u ook kiest: wij leveren altijd perfecte kwaliteit en fraaie ontwerpen die helemaal bij u passen. Wij ontwerpen en produceren in eigen huis, dus snelle levering is dus ook gegarandeerd. 

Formaat

In alle formaten leverbaar.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer