Ga naar de inhoud

Prijsprikkers

Prijsprikkers zijn de perfecte manier om uw artikelen van een duidelijke prijs te voorzien en hiermee extra op te vallen. Althans: wanneer de prijsprikker die u gebruikt er goed uitziet. De juiste prikkers zorgen voor een professionele uitstraling, maar met een wat mindere uitstraling, komen juist weer amateuristisch over. Wij kunnen al uw prikkers bedrukken zodat u exact de uitstraling krijgt die u wilt en die uw producten verdienen.

U hebt wellicht een idee in gedachten hoe de prijsprikkers eruit moeten komen te zien. Of misschien hebt u juist nog helemaal geen idee en hebt u hulp nodig bij het ontwerp. U kunt altijd op ons rekenen. Onze eigen, ervaren designers helpen u aan het perfecte ontwerp. De prikkers kunnen uiteraard in kleur worden ontworpen en zijn te beschrijven met een watervaste stift. Hierdoor kunt u de prikkers telkens weer opnieuw gebruiken.

Laat uw prijsprikkers ontwerpen door een ervaren specialist

EPC is al vele jaren een begrip op het gebied van drukwerk en promo-artikelen. Wij kunnen u helpen aan talloze soorten promotie: van aanstekers tot autoreclame en talloze banners. Prijsprikkers behoren al jaren tot onze populairste artikelen en dat is natuurlijk niet zo vreemd. Kijkt u maar eens rond op bijvoorbeeld een markt. Steeds meer handelaren beseffen dat het niet alleen belangrijk is wat u verkoopt, maar ook hoe u dit verkoopt. Een goede presentatie kan een groot verschil maken.

Wanneer wij uw prikkertjes bedrukken, weet u zeker dat u zult profiteren van een goede presentatie. U zult opvallen tussen anderen en de aandacht van uw klanten zal dankzij de prijsprikkers worden getrokken. Het is helemaal niet vreemd dat iets kleins zoals een prikkertje bij kan dragen aan een hogere omzet. Het zijn de details die het verschil maken.

Allerlei formaten prijsprikkers zijn mogelijk


 Wij spreken dan wel van “prikkertjes”, maar onze prijsprikkers komen in tal van soorten en maten. Ook voor de producten die u verkoopt, kunnen wij de juiste prikkers bedrukken. Van voedselproducten en delicatessen tot bloemen of kleding: overal waar u een prijs aan kunt hangen en waar u de ruimte en mogelijkheid hebt om een prijsprikker te plaatsen, zorgen wij voor het juiste formaat en de juiste vormgeving.

Precies zoals u wilt

Wij willen u natuurlijk prijsprikkers leveren die precies zijn zoals u wilt. Daarom kijken wij graag met u naar het ideale ontwerp. Wilt u wel op deze manier opvallen, maar hebt u niet de mogelijkheid om prikkers te plaatsen? Dan kunnen wij deze handige bordjes ook leveren zonder prikkers. Deze kaartjes kunt u vervolgens neerzetten of plakken.

Alles begint echter met een goed ontwerp. Wanneer u bij ons uw prijsprikkers bestelt, is het ontwerp gratis. U betaalt de prikkers per stuk. Onze ontwerpers inventariseren uw wensen en eisen en maken op basis daarvan het perfecte ontwerp. Uw bedrijfskleuren kunnen hier natuurlijk in worden verwerkt, evenals uw logo. Maar als u iets anders wilt, is dat uiteraard ook mogelijk. U maakt van deze prikkertjes of bordjes gebruik omdat u op wilt vallen. U hebt daarin alle keuzevrijheid, maar wij zullen u te allen tijde adviseren.

Neem contact op voor een gratis offerte

Wilt u prikkers laten bedrukken en bent u benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op en wij verzorgen geheel vrijblijvend een op maat gemaakte, gratis offerte voor u. Wij kunnen u al van dienst zijn bij kleine aantallen en hanteren scherpe prijzen. Heb tu behoefte aan zeer veel prikkers, of prikkers in diverse formaten? Bij grotere aantallen kunnen wij u nog scherpere prijzen bieden. Alle prijsprikkers worden gemaakt door onze eigen ontwerpers en gedrukt in onze eigen drukkerij: kwaliteit

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer