Ga naar de inhoud

Rallyborden

Wat is een rally of oldtimertour nu zonder rallyborden? Voor elke oldtimerclub die een tour of rally organiseert is het rallybord de kers op de taart. Het vestigt immers de aandacht op uw evenement en is daarnaast een mooi uithangbord voor uw oldtimervereniging. Natuurlijk zal niet zomaar het eerste de beste bord kunnen voldoen. Kwaliteit staat altijd voorop. Immers, voor de echte oldtimerliefhebber staat liefde voor authenticiteit en vakwerk op de eerste plaats. Bij Maria Kramer, specialist in drukwerk en promo-artikelen vindt u de echte originele rallyborden. Een rallybord van EPC is alles wat u ervan mag verwachten, helemaal zoals het hoort. De rallyborden hebben een unieke uitstraling en passen dan ook mooi bij uw al even bijzondere evenement. U kunt bij ons uw eigen ontwerp inleveren, dat wij daarna in diverse formaten, uitvoeringen en kleuren kunnen snijden en bedrukken. Mocht u nog geen ontwerp in gedachten hebben, dan kunt u door ons zelfs gratis een bord laten ontwerpen. Het resultaat is altijd een prachtig bord, dat tevens een duurzaam aandenken vormt aan de door u georganiseerde tour. 

Rallyborden, een illustere geschiedenis

Rallyborden werden oorspronkelijk gebruikt om deelnemers aan, vaak meerdaagse, rally’s van elkaar te kunnen onderscheiden. Door een rallybord aan te brengen, was het duidelijk dat het voertuig aan de toertocht meedeed en kon worden bijgehouden op welke plek het voertuig zich bevond. Dit was, zeker in de begintijd van de automobiel, best handig aangezien er vaak grote gaten in het deelnemersveld ontstonden. Binnen de korstte keren maakten vrijwel alle grote en historische races maakten van dit middel gebruik. Het is dan ook niet verwonderlijk dat rallyborden inmiddels een echt verzamelobject geworden zijn. Met de rallyborden van EPC deelt u in deze traditie en zet u deze voort. Het is de perfecte knipoog naar het illustere verleden van de rallysport en tevens een mooi verzamelobject voor de toekomst. Ook voor uw eigen oldtimerclub zullen rallyborden historische waarde hebben. Wellicht heeft u er nog een aantal in uw bezit, of heeft u de oude ontwerpen nog. In dat geval kunnen wij veel voor u betekenen. We kunnen op basis van het oude ontwerp een nieuwe versie maken, om een jubileumtour extra elan te geven. Ook is het mogelijk een kopie te vervaardigen van een origineel bord, zodat uw verzameling weer compleet is. Het oude bord kunnen we heel precies namaken, in vorm, kleur en opdruk. Bijkomend voordeel is dat uw nieuwe bord in kunststof wordt uitgevoerd, zodat u van gevaren als roest, niets te vrezen heeft. Hoe mooi zou het bijvoorbeeld zijn om een rally te rijden met de borden zoals ze er in de late jaren ’20 uitzagen? Juweeltjes waren het. 

Rallybordjes

Om het gevoel helemaal compleet te maken kunt u bij EPC ook kleine rallybordjes laten drukken. Ook hier kunt u kiezen voor elk gewenst formaat. Deze rallybordjes kunnen vervolgens dienen als tafelstandaards, welke niet alleen een representatieve indruk geven maar ook nog eens dienen als herinnering aan het feit dat net als de echte oldtimerliefhebber, ook uw vereniging oog heeft voor detail. Bij EPC zijn we de specialist op het gebied van rallyborden. Overigens kunt u bij ons n

Rallyborden voor elk voertuig

Onze rallyborden zijn geschikt voor alle soorten auto’s, oldtimers en andere voertuigen zoals tractoren. Alle borden worden standaard bedrukt (in kleur) op kunststof van 1 mm dikte. Uiteraard zijn andere diktes mogelijk. Onze bordjes zijn er in diverse prijsklassen. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op. Wij stellen, geheel vrijblijvend en snel, een offerte voor u op. Hoe mooi het bord dat we voor u zullen ontwerpen en drukken ook mag zijn, uw auto blijft natuurlijk

Uitvoering

Voor op auto’s en alle andere voertuigen, zoals tractoren, voor toertochten en rally’s. De borden worden in kleur bedrukt op kunststof van 1 mm dikte (andere diktes ook mogelijk).

Formaat

Alle maten zijn leverbaar.

Mini Rally Borden

Welke oldtimerclub wil dit nou niet hebben: prachtige Mini Rally borden in de vorm van tafelstandaards die tijdens de rust van een rally of toertocht iedere tafel sieren. Ook representatief tijdens de jaarlijkse ledenvergadering. Ze zijn te leveren in vele uitvoeringen, formaten en kleuren. U kúnt uw eigen ontwerp aanleveren. Maar als u wilt, maken wij GRATIS een prachtig ontwerp. Na de toertocht of rally blijft dit leuke Mini Rallybordje een aandenken voor iedereen.

Toepassing

Voor op tafel tijdens bijeenkomsten en vergaderingen.

Uitvoering

De bordjes worden in kleur bedrukt op kunststof van 1 mm dikte.

Formaat

Alle maten zijn leverbaar.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer