Ga naar de inhoud

Touch screen pen

Pennen vormen al zo lang zij gebruikt worden een zeer geschikt promotieartikel of klein relatiegeschenk. Hoewel pennen nooit uit de mode zullen raken, heeft vrijwel iedereen tegenwoordig een smartphone of tablet. Net zoals notitieblokken niet snel zullen uitsterven, hebben deze er echter wel in de vorm van een smartphone of tablet een “concurrent” bijgekregen. Dat zorgt ervoor dat u wellicht een ander soort pen aan wilt bieden: wat dacht u van een touch screen pen?

Een touch screen pen staat ook wel bekend als een stylus. Met deze pen, die voorzien is van een zacht uiteinde, kunt u eenvoudig en comfortabel uw telefoon of tablet bedienen zonder schade of vette vingers op het scherm. Ideaal dus en uw klanten of relaties zullen zo’n fraaie touch screen pen zeker kunnen waarderen.

Touch screen pen met logo

Maria Kramer zou EPC niet zijn als wij u zomaar een touch pen zouden aanbieden. Uiteraard kunnen wij zorgen voor een fraaie touch screen pen met logo. Hiermee wordt het echt een interessant artikel om weg te geven. Ter promotie of als attent relatiegeschenk. De keuze is aan u.

Wij zorgen voor een perfect design

Wilt u een touch screen pen bedrukken, dan staan onze ontwerpers voor u klaar. Zij kunnen u voorzien van advies, maar ook voor u een ontwerp maken als u dit zelf nog niet heeft, of niet precies weet wat er mogelijk is. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat voor een touch screen pen waarmee u werkt aan uw zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer