Ga naar de inhoud
Terug

De wereld van brievenbusdoosjes

Algemeen

Brievenbusdoosjes zijn een uitstekende manier om een persoonlijke boodschap over te brengen of jouw producten te versturen naar de klanten. Dankzij de slimme combinatie van ons machinepark is het mogelijk om de dozen te voorzien van jouw eigen persoonlijke ontwerp en zijn deze zeer geschikt om via de post op te sturen.

Wat zijn brievenbusdoosjes?

Brievenbusdoosjes zijn platte, stevige dozen die speciaal zijn gemaakt zodat ze door de brievenbus passen. Ze zijn gemaakt van 1,5mm dik stevig karton waardoor de doosjes uitermate geschikt zijn om jouw producten via de pakketdiensten te versturen. De doosjes zijn beschikbaar in verschillende maten, maar zullen nooit dikker zijn dan 32mm zodat ze nog door de brievenbus passen. Hierdoor zijn de doosjes uitermate geschikt voor e-commerce doeleinden of het versturen van andere marketing gerichte producten.

Voordelen van brievenbusdoosjes

1. Efficiënt verzenden:

Een van de belangrijkste voordelen van brievenbusdoosjes is dat ze gemakkelijk door de brievenbus passen. Dit betekent dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakket in ontvangst te nemen. Doordat ze door de brievenbus passen zijn de verzendkosten lager, omdat de doosjes niet als pakket maar als brievenpost aangeboden kunnen worden bij de post.

2. Bescherming van producten:

Door het compacte formaat van de doosjes zijn deze extra stevig voor verzendingen. Het stevige golfkarton helpt om de inhoud te beschermen tegen stoten en schokken tijdens het transport.

3. Professionele uitstraling:

Wij kunnen de brievenbusdoosjes in elke soort bedrukking en formaat aanbieden. Door jouw bedrijfslogo of persoonlijke boodschap toe te voegen op de doosjes zullen deze een unieke eyecatcher zijn richting jouw klanten of andere geadresseerde. Om de dozen een nóg luxere uitstraling te geven, is het ook mogelijk deze te voorzien van een matte of glanzend laminaat. Het ziet er niet alleen luxer uit, het levert ook een betere bescherming tegen beschadigingen van het drukwerk.

4. Milieuvriendelijk:

Veel brievenbusdoosjes zijn recyclebaar en uit ervaring blijkt dat veel mensen de doosjes bewaren omdat ze handig zijn om spulletjes in te bewaren. Hierdoor zijn ze een milieuvriendelijke verpakkingskeuze in vergelijking met sommige andere verpakkingsmaterialen.

Dankzij ons slimme machinepark kunnen we de doosjes al vanaf oplage 1 aanbieden waardoor je niet met onnodig hoge oplages hoeft te werken. Brievenbusdoosjes zijn compact en stapelbaar, waardoor ze weinig opslagruimte innemen voor verkopers en distributiecentra.

Tot slot

Ben jij overtuigd of heb je vragen over het verzenden van jouw producten voor jouw klanten of voor andere marketingdoeleinde? Ons team professionals denkt graag met je mee!

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.
Algemeen

Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.

Lees meer

Het nieuwe schoolseizoen van start!
Algemeen

Het nieuwe schoolseizoen van start!

Lees meer

De aandacht trekken met POS-materiaal
Algemeen

De aandacht trekken met POS-materiaal

Lees meer