Ga naar de inhoud

Direct Mail

Met direct mail kunt u op een snelle en eenvoudige wijze grote groepen mensen bereiken. Eindeloze mogelijkheden van personalisatie in tekst en beeld versterkt met een vleugje creativiteit is zeker weten dat uw boodschap goed aankomt.

Bent u benieuwd wat het gebruik van direct email met uw bedrijf kan doen? Heeft u interesse om daar meer over te weten te komen? Schakel dan de experts van EPC in. EPC is een toonaangevend grafimediabedrijf gevestigd in Nieuwegein. Het grote voordeel van deze locatie is dat EPC bereikbaar is voor klanten uit het hele land. Wat ooit meer dan 25 jaar geleden begon als een kleine copyshop is vandaag uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met vaste (en nieuwe) klanten. Vandaag de dag is EPC meer dan een copyshop en kunt u er naast snel drukwerk en kopieerwerk terecht voor direct mail.

Direct mail van EPC

Met direct mail kunt u op een snelle en eenvoudige wijze grote groepen mensen bereiken met een mailing. Deze mailing wordt bijvoorbeeld in de vorm van een nieuwsbrief, een folder of een briefkaart verzonden. Voordat de mailing de deur uitgaat kiest u een geselecteerd publiek. Op deze manier worden veel mensen bereikt zonder dat u daar veel voor hoeft te doen. Bij EPC kunt u gebruik maken van deze service. De experts van het bedrijf helpen u graag met het opzetten van een werkende direct email.

Contact EPC voor direct mail

Hierbij staat klantvriendelijkheid en een snelle afwerking voorop. U weet bij EPC zeker dat u waar krijgt voor uw geld. Traditionele waarden worden niet vergeten in dit proces: de klant staat voorop bij alles wat het bedrijf doet. EPC stelt zich graag op als partner om zo samen een mooi product neer te kunnen zetten. Meer weten of direct mail of een van de andere services van EPC? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer