Ga naar de inhoud
Terug

Kalenders: Het ultieme relatiegeschenk

Algemeen
print-de-kwaliteit-van-drukwerk
Kalenders zijn een handige manier om de dagen en maanden bij te houden, een niet te missen item en handig voor op bureau om bij de hand te hebben. Het printen van kalenders biedt vele voordelen, het maakt het plannen makkelijk en overzichtelijk, je kan er gemakkelijk een persoonlijke touch aan toevoegen en het is een zeer geschikt als relatiegeschenk!

Waarom een Bureaukalender?

Bureaukalenders zijn veel meer dan alleen een stuk papier met datums. Bijna iedereen heeft grote behoefte om gemakkelijk aantekeningen te maken op bureaukalender. Zo kunnen er gemakkelijk belangrijke dagen worden toegevoegd zodat ze voor alle relaties en/of personeel in één opslag overzichtelijk zijn. Hier een aantal redenen waarom een bureaukalender een zeer handig object is om te hebben:

1. Overzichtelijkheid: Met een bureaukalender heb je een duidelijk overzicht van je maand in één opslag op je bureau. Hierdoor kan je gemakkelijk en efficiënt belangrijke dagen, evenementen, deadlines en verjaardagen bijhouden.

2. Snelle Referentie: Dankzij een kalender op je bureau hoef je niet altijd in je telefoon of computer te zoeken naar datums. Dit helpt je tijd besparen, zo kan je gefocust en zonder afleiding geconcentreerd met je werk bezig blijven.

3. Persoonlijke Touch: Onze bureaukalenders zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook ruimte om een leuke personal touch te geven. Denk hierbij aan, elke maand een nieuw onderwerp om aandacht aan te schenken of een mooi verhaal over je bedrijf of project om aan je relaties te presenteren.

Het ultieme eindejaarsgeschenk

Bij EPC Nieuwegein maken wij in de laatste periode van het jaar aan de lopende band eindejaarsgeschenken, hierbij is bureaukalender een absolute hoogvlieger. Dit relatiegeschenk zal bij vrijwel elke relatie gewaardeerd worden. Bij EPC Nieuwegein produceren wij kalenders in vele soorten en maten, bij interesse kan je terecht bij één van onze professionals, zij hebben decennia ervaring in het produceren van kalenders.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer