Ga naar de inhoud

Enveloppen

Hoeveel enveloppen gebruikt u per dag? En per week, maand of jaar? De kans is groot dat het een behoorlijk aantal betreft. Een envelop bedrukken is dan ook een uitstekende manier om promotie te maken. Enveloppen bedrukken is en blijft een van de populairste manieren om reclame te maken en te werken aan uw zichtbaarheid of herkenbaarheid. 

Enveloppen bedrukken

Bij EPC draait alles om promotie, zichtbaarheid en herkenbaarheid. Dat begon met onze Maria Kramer business cards vele jaren geleden, maar inmiddels leveren wij tal van artikelen waarmee u uw bedrijf optimaal onder de aandacht kunt brengen. Ook wanneer het om kantoorartikelen gaat. Want u kunt niet alleen bij ons terecht om enveloppen te bedrukken, maar ook bijvoorbeeld voor bedrukt briefpapier of USB-sticks met uw logo.

Een envelop bedrukken met uw logo

Een envelop bedrukken met uw logo is een logische eerste stap in uw promotie. Zeker wanneer u veel correspondeert, is dit een waardevolle en haalbare investering. Herkenbare, bedrukte enveloppen bieden u meerdere voordelen.

Voor uw bestaande klanten betekent enveloppen bedrukken een extra stukje herkenbaarheid en uitstraling. Wanneer uw brief op de mat valt, is deze direct herkenbaar. Zo blijft u on top of mind, maar het kan ook handig zijn wanneer u een actie van uw klant verwacht. Voor het tijdig betalen van een factuur bijvoorbeeld, kan het zeer handig zijn wanneer deze wordt verstuurd in een envelop die voorzien is van uw logo. Zo reduceert u de kans dat uw post op de grote stapel belandt en te laat behandeld wordt. Dit komt helaas maar al te vaak voor.

Verstuurt u post naar potentiële nieuwe klanten? Bijvoorbeeld om uzelf te introduceren, of reclames of acties? Dan is een envelop bedrukken met uw logo een extra goed idee. Wilt u nieuwe klanten werven, dan is herkenbaarheid een must. U wilt opvallen. Door een envelop met uw logo, gebeurt dit direct. Uw klanten krijgen dagelijks veel post binnen; zorg ervoor dat u opvalt tussen de massa. Enveloppen bedrukken met uw logo zorgt ervoor dat u al begint met reclame maken op het moment dat uw post bezorgd wordt. 

Meer dan alleen een logo is natuurlijk ook mogelijk

Een envelop met logo levert u dus veel op, maar wie zegt dat het beperkt moet blijven tot slechts uw naam en/of logo? Een envelop biedt een mooie oppervlakte om te laten bedrukken, dus waarom zou u niet een stapje verder gaan? U hoeft hiervoor geen ontwerpkennis in huis te hebben: die hebben wij namelijk. Wij gaan samen met u op zoek naar de beste optie.

Onze ontwerpers kunnen u overal mee helpen

De ontwerpers van EPC kunnen u van dienst zijn bij het ontwerpen van uw eigen bedrukte envelop. Ook wanneer u meer wilt dan alleen uw logo, bijvoorbeeld. Van alles is mogelijk. Denk aan: een slogan, afbeelding, adres, QR-code en nog veel meer.

Wij werken met een eigen team getalenteerde allround ontwerpers. Zij zijn u graag van dienst. Hebt u al materialen aan te leveren, bijvoorbeeld een logo in digitaal bestand, dan kunnen wij dit voor u op de gewenste manier verwerken.

Ook wanneer u zelf nog geen materiaal hebt, of nog niet precies weet wat u wilt, kunt u een beroep doen op de creativiteit en ervaring van onze ontwerpers. Wat uw wensen ook zijn: onze designers kunnen bijna alles voor u verzorgen.

Kwaliteit in eigen huis

Wij werken niet alleen met onze eigen ontwerpers, maar ook met onze eigen machines. Bij enveloppen bedrukken kunt u dus altijd rekenen op de hoogste kwaliteit en service. Wij kunnen niet alleen al uw enveloppen ontwerpen, maar ook tal van verschillende soorten leveren, zoals striplock enveloppen.

Waar bent u naar op zoek? Laat het ons weten en wij vertellen u hoe wij u kunnen helpen. Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit, snelle service en duidelijke communicatie. Of u nu behoefte hebt aan een kleine hoeveelheid enveloppen of een zeer grote batch: wij verzorgen uw opdracht met plezier voor u. Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan en ontdek tegen welke goede prijzen u promotie kunt maken met fraaie bedrukt enveloppen die helemaal naar uw wensen en eisen worden vormgegeven. 

Wij produceren en leveren enveloppen in vrijwel iedere uitvoering en papiersoort. Desgewenst houdt EPC uw enveloppen op voorraad en levert deze uit zodra dat nodig is.

Uitvoering

Alle gangbare formaten en uitvoeringen zijn leverbaar;

Mét of zonder venster (links of rechts);

Bedrukt in zwart, PMS kleuren of full color;

Met gegomde rand of voorzien van handige striplock sluiting.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer