Ga naar de inhoud

Placemats

Placemats zijn natuurlijk altijd handig om de tafel schoon te houden, maar met bedrukte placemats van EPC, kunt u nog veel meer. Zo is het een ideaal instrument om informatie te delen met diegene die het placemat gebruikt. Denk hierbij aan een reclametekst, of aan een placemat met de kleuren van uw restaurant. Ook bedrukte placemats met foto’s of kruiswoordpuzzels, behoren tot de mogelijkheden. 

Het voordeel van bedrukte placemats

Veel restaurants, kantines en universiteitsmensa’s maken gebruik van placemats. Tijdens het nuttigen van die maaltijd zijn klanten, bezoekers en studenten vaak op zoek naar iets om hun gedachten bezig te houden. De placemat wordt dan ook vaak bestudeerd en langs deze weg komt uw informatie dus bij de klant aan. Dit kan een nieuwsbrief zijn, of informatie over aanbiedingen, een speciaal menu of een spelletje om etende kinderen bezig te houden.

Bespaar op de kosten

Bij EPC zijn we de specialist op het gebied van drukwerk en promotieartikelen. Wij kunnen u dan ook met al uw wensen verder helpen. Daar komt bij dat wij het hele proces, van ontwerp tot en met het drukproces zelf in eigen beheer hebben. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat het ontwerp van uw placemat ook echt mooi in het eindresultaat terugkomt. Kiest u bijvoorbeeld voor een foto placemat, dan zal de kwaliteit van het eindresultaat u versteld doen staan. Wij beschikken namelijk over diverse druk en printtechnieken, zodat het resultaat altijd van hoge kwaliteit is. Ook wat het materiaal betreft, kunt u kiezen voor diverse kwaliteitssoorten. Zo kunnen we ook kunststof placemats bedrukken, die duurzaam en herbruikbaar zijn. 

De perfecte ijsbreker

Niet iedereen heeft een prachtig placemat van de hoogste kwaliteit voor ogen. Natuurlijk kunnen we ook placemats bedrukken op papier. Naast informatieve placemats, die bijvoorbeeld informatie geven over huw menu, of de herkomst van de door uw keuken gebruikte producten, zijn er ook ludieke alternatieve mogelijk. Kunnen uw klanten een beetje humor wel waarderen, kies dan eens voor dit simpele design, een placemat waarop een bord en bestek zijn getekend. Bestelt iemand dan spareribs dan kan de kla

De specialist in drukwerk en promotieartikelen

Bent u van plan placemats te bestellen voor uw restaurant, dan loont het ook eens de andere mogelijkheden van EPC te bekijken. Het mooie design van uw placemat doet het wellicht ook goed als raamsticker, of als makelaarsbord. Ook het bestellen van andere bedrukte materialen zoals rallybordjes (die het naast uw placemat ook prima doen als tafeldecoratie) en zelfs bedrukte USB-sticks behoren tot de mogelijkheden. Voor al deze mogelijkheden geldt dat onze eigen ontwerpstudio graag met u meedenkt over het ontwerp, of het ontwerp zelfs helemaal van u overneemt. Het feit dat we alles in eigen beheer hebben, van ontwerp tot het uiteindelijke drukproces, zorgt er ook voor dat we zelf veel invloed kunnen uitoefen op hoe snel we uw bestelling kunnen drukken. Dit betekent niet alleen dat u elke bestelling vrij snel in huis zult hebben, maar ook dat u bij ons voor een spoedbestelling ook aan het juiste adres bent. Heeft u een spoedbestelling, neem dan snel contact met ons op en bespreek met onze grafisch designers de mogelijkheden door. 

Placemats van EPC

Of u nu een duurzaam plastic placemat zoekt met een haarscherpe foto opdruk, of een ludiek design op papier, bij EPC wordt uw bestelling professioneel en snel afgehandeld. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Bij ons kunt u rekenen op bewezen kwaliteit, als sinds 1995. Vraag snel een offerte aan bekijk de vele mogelijkheden online.

Uitvoering

In zeefdruk en digitale druk;

Eén zijde of twee zijden bedrukt in PMS kleuren of full color;

Wit kunststof of mat transparant.

Formaat

Alle formaten zijn mogelijk.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer