Ga naar de inhoud

Visitekaartjes

Wilt u een professioneel visitekaartje dat in alle opzichten van hoge kwaliteit is. Dan bent u bij EPC aan het juiste adres. Wij kunnen visitekaartjes voor u printen en drukken exact zoals u dat wilt. Bovendien denken wij graag met u mee wanneer het gaat om uw kaartje. Door onze jarenlange ervaring weten wij exact waar een goed visitekaartje aan moet voldoen. EPC is daarmee de specialist die het allerbeste kaartje voor u maakt.

Het ontwerp voor uw visitekaartje laten maken

Wanneer het om visitekaartjes gaat, is een professioneel ontwerp natuurlijk van groot belang. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al een ontwerp heeft klaar liggen. In dat geval hoeft u uw design alleen maar bij ons aan te leveren, wij zorgen er dan vervolgens voor dat het ontwerp perfect op uw visitekaartjes wordt geprint of gedrukt. Mocht u nog geen ontwerp hebben, dan kunt u door ons ook gratis een ontwerp voor uw visitekaartje laten maken.

In onze designstudio maken we dan op basis van uw wensen een professioneel ontwerp. Dus of u nu een design voor uw kaartje heeft of niet, wij zorgen ervoor dat u altijd voor de volle 100% tevreden bent met de visitekaartjes die u door ons laat maken.

Visitekaartjes van hoge kwaliteit

Bij EPC vinden we kwaliteit van groot belang. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van duurzame materialen wanneer we visitekaartjes printen of drukken. Daarbij kunnen we diverse print- en drukmethoden inzetten, waardoor wij altijd de meest geschikte methode gebruiken voor het afdrukken van uw kaartjes. Wij leveren daarmee een constante hoge kwaliteit aan onze klanten. Dit is dan ook de reden dat wij beschikken over een groot klantenbestand met tevreden klanten.

Aantrekkelijk geprijsde visitekaartjes

Naast dat wij u helpen om tot een perfect design voor uw visitekaartje te komen en dat u bij ons gegarandeerd bent van een visitekaartje van hoge kwaliteit, zijn onze kaartjes ook nog eens zeer scherp geprijsd. Wij kunnen concurrerende prijzen bieden, doordat we het volledige proces van het drukken en printen van kaartjes in eigen beheer hebben. Hierdoor heeft u bij ons dus niet te maken met externe partijen die onnodige marges op de totaalprijs brengen. Zo zijn wij in staat om u altijd een aantrekkelijke prijs te bieden voor al ons drukwerk. Hiermee heeft u bij EPC altijd de allerbeste deal voor het drukken van uw visitekaartjes.

Verschillende soorten visitekaartjes

EPC is groot geworden met het drukken van visitekaartjes. In 1995 ontwikkelde we een unieke drukmethode voor visitekaartjes maken. In plaats van gebruik te maken van papieren kaartjes, zijn wij gestart met het in kleur bedrukken van kunststof kaartjes. Sindsdien zijn er grote stappen gezet in het aantal mogelijkheden van visitekaartjes maken. Vandaag de dag levert EPC vrijwel iedere denkbare vorm en uitvoering van visitekaartjes. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende standaard mogelijkheden met daarbij meer informatie over de druk- of printtechniek:

Digitaal

Natuurlijk, u kunt een digitaal geproduceerd kaartje als visitekaartje gebruiken. Nog steeds opvallend en een gespreksonderwerp bij iedere ontmoeting. Maar de digitaal geproduceerde kunststof kaartjes van EPC kennen veel meer toepassingen. U kent natuurlijk de klantenkaart of spaarkaart. Maar denk ook aan VIP-kaarten, toegangspasjes of lidmaatschapskaarten. Bel er eens over met EPC en er gaat een wereld voor u open.

Uitvoering

In digitale druk (we benaderen de kleuren voor 95%!);

Aan één zijde of twee zijden bedrukking;

In full colour;

Wit kunststof kaartje met ronde hoeken.

Formaat

85 mm breed en 54 mm hoog, 0,5 of 0,7 mm dik.

Visitekaartjes van karton

Als we bij EPC spreken over kartonnen visitekaartjes, bedoelen we eigenlijk visitekaartjes van papier. Maar omdat de papieren visitekaartjes van EPC een gewicht hebben van 400 gram per vierkante meter (jawel!), horen we het karton te noemen. Hoogwaardig en verantwoord materiaal. De basis voor veel mooie visitekaarten die de productiehallen van EPC verlaten. Niet vergeten: ook voor de kartonnen visitekaartjes, maken we bij Maria Kramer een GRATIS ontwerp.

Uitvoering

Bij Maria Kramer drukken we de visitekaartjes (standaard formaat 85 x 55 mm, maar ook anders als u wilt) in zeefdruk, in offset of digitaal, naar wens in PMS-kleuren of in full color. Bel even over de mogelijkheden en vraag om een offerte.

Offset

De bij EPC in offset geproduceerde kunststof- of businesscards lijken op de digitaal geproduceerde kaarten. Alleen de productietechniek is anders. We gebruiken offset in plaats van digitale techniek. We willen er u niet mee vermoeien. Gewoon even bellen met EPC om de voor meest geschikte techniek te kiezen. U kent natuurlijk de klantenkaart of spaarkaart. Maar denk ook aan VIP-kaarten, toegangspasjes of lidmaatschapskaarten.

Uitvoering

In offset druk;

Aan één zijde of twee zijden bedrukking;

In full colour;

Wit kunststof kaartje met ronde hoeken.

Formaat

85 mm breed en 54 mm hoog, 0,5 of 0,7 mm dik.

Transparant

Met de doorzichtige visitekaartjes, uiteraard van kunststof, is het net als met de prijzen van EPC: de zijn transparant. De digitaal geproduceerde transparante kaartjes van EPC kennen veel toepassingen. U kent natuurlijk de klantenkaart of spaarkaart. Maar denk ook aan VIP-kaarten, toegangspasjes of lidmaatschapskaarten. Bel er eens over met EPC en er gaat een wereld voor u open.

Uitvoering

In zeefdruk of digitale druk;

Aan één zijde of twee zijden bedrukking;

In full colour;

Transparant, mat kunststof kaartje met ronde of rechte hoeken.

Formaat

85 mm breed en 54 mm hoog, 0,5 of 0,7 mm dik. Andere maatvoeringen zijn natuurlijk mogelijk.

Zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek die garant staat voor een echt briljant en kleurrijk resultaat. De techniek is iets duurder, maar soms moet het gewoon echt het beste van het beste zijn. Klantenkaarten, visitekaartjes, VIP-kaarten, als ze in de zeefdruktechniek zijn vervaardigd, valt het echt op.

Uitvoering

In zeefdruk;

Eénzijdige of tweezijdige bedrukking;

In PMS kleuren of in full colour;

Wit kunststof kaartje met ronde hoeken.

Formaat

85 mm breed x 54 mm hoog x 0,5 mm dik.

EPC denkt met u mee

Bij EPC willen we onze klanten graag optimaal bedienen. Daarom begeleiden we u van A tot Z om te komen tot het perfecte visitekaartje voor u. We denken mee en adviseren u over de beste materiaalkeuze voor uw kaartje, de beste print- of druktechniek en zorgen ervoor dat u een perfect design heeft. Zo helpen wij u aan een kaartje waar u echt helemaal tevreden mee bent.

Uw visitekaartjes snel geleverd

Heeft u uw nieuwe visitekaartjes op korte termijn nodig? Geen probleem. Wij worden door onze klanten onder andere geliefd vanwege onze snelle levering. Neem dus gerust contact met ons op wanneer u uw bestelling snel in huis wilt hebben. Een spoedlevering is altijd bespreekbaar en wij zullen alles op alles zetten om uw kaartjes op de door u gewenste datum bij u te laten bezorgen. Zo zorgen we er bij EPC voordat we u op ieder vlak van goede service voorzien.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wilt u kunnen pronken met uw visitekaartje? Kies er dan voor om uw kaartje te laten maken door EPC. Neem vandaag nog contact met ons op, onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en kunnen al uw vragen beantwoorden. Wanneer gewenst kunnen we zelfs direct een offerte voor u opmaken, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Wij hebben namelijk maar één doel en dat is u snel en voordelig aan het perfecte visitekaartje helpen die een indruk achterlaat bij uw relaties.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer