Ga naar de inhoud

Kofferlabels printen

Opzoek naar geprinte kofferlabels? Bij EPC ben je aan het juiste adres. Wij printen kofferlabels in verschillende formaten. Handig als je bekendheid wilt creƫren als reisorganisatie of als leuke giveaway voor een groepsreis. Natuurlijk kunnen de labels ook voor andere doeleinde worden gebruikt, denk aan huurfietsen, sleutelbossen, machines, producten in de meubelzaken etc.

Functie van kofferlabels

Een kofferlabel heeft vele functies. Het zorgt ervoor dat jij, als reisorganisator, snel jouw reizigers in het oog krijgt. Ook hebben jouw reizigers zelf baat bij een mooi bedrukt label, vooral als ze na een lange reis aan de bagageband staan en zich daar afvragen welk van al die identieke koffers nu ook alweer van hen was. Immers koffers lijken vrijwel allemaal op elkaar, maar kofferlabels gelukkig niet. Een koffer met kleurrijke labels, springt eruit, is snel gevonden en zorgt ervoor dat de vakantie, na landing, vlot kan beginnen. Bovendien draagt een kofferlabel voor jouw reisgezelschap bij aan het groepsgevoel en wordt het door veel reizigers gezien als een teken van kwaliteit en vertrouwen in de reisorganisatie. EPC drukwerk en promo-artikelen is jouw professionele partner bij het bedrukken van kofferlabels.

Kofferlabels drukken

Bij EPC Nieuwegein kan je de labels personaliseren en snijden wij ze in ieder gewenst formaat uit. Zo zit je niet vast aan een vast assortiment waar je uit kan kiezen. De gehele productie vind plaats in onze eigen drukkerij in Nieuwegein, zo ben je altijd verzekerd van een snelle levering en persoonlijk advies. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer