Ga naar de inhoud

Kofferlabels

Een kofferlabel heeft vele functies. Het zorgt ervoor dat u, als reisorganisator, snel uw reizigers in het oog krijgt. Ook hebben uw reizigers zelf baat bij een mooi bedrukt label, vooral als ze na een lange reis aan de bagageband staan en zich daar afvragen welk van al die identieke koffers nu ook alweer van hen was. Immers koffers lijken vrijwel allemaal op elkaar, maar kofferlabels gelukkig niet. Een koffer met kleurrijke labels, springt eruit, is snel gevonden en zorgt ervoor dat de vakantie, na landing, vlot kan beginnen. Bovendien draagt een kofferlabel voor uw reisgezelschap bij aan het groepsgevoel en wordt het door veel reizigers gezien als een teken van kwaliteit en vertrouwen in de reisorganisatie. Maria Kramer drukwerk en promo-artikelen is uw professionele partner bij het bedrukken van kofferlabels. 

Kofferlabel bedrukken

Maria Kramer drukwerk en promo-artikelen is als sinds 1955 het betrouwbare adres voor professioneel en scherp geprijsd drukwerk. Wilt u een kofferlabel laten bedrukken, of een bagagelabel laten printen, dan kunnen wij u daarbij van ontwerp tot afwerking bijstaan. We hebben alles in eigen beheer en werken met onze eigen deskundige specialisten. Uiteraard kunt u bij ons uw eigen ontwerp laten drukken, maar wij kunnen zelf ook een kofferlabel voor u ontwerpen. Daarvoor beschikt Maria Kramer over ee

Een kofferlabel voor iedere gelegenheid

Bij Maria Kramer beschikken we over een uitgebreid assortiment aan kofferlabels. Al onze modellen zijn uit voorraad leverbaar, zodat u niet lang op uw bestelling hoeft te wachten. Zoekt u een vierkant label, een rond kofferlabel, of juist een langwerpig exemplaar, wij hebben ze allemaal. Ook voor een kofferlabel dat zowel wat vorm als opdruk betreft volledig uniek is, bijvoorbeeld de vorm en kleuren van het logo van uw organisatie, kunt u bij ons terecht. Informeer maar eens naar onze custom made kofferlabels. Bij Maria Kramer zijn we in staat om al uw drukwerkwensen in vervulling te laten gaan. Zo zijn we bijvoorbeeld ook specialist in het drukken van rallyborden. Daar maken we overigens ook een klein exemplaar van. Deze kleine rallybordjes zijn ook voor reisorganisaties interessant, aangezien ze een goedkoop, mooi en duurzaam aandenken vormen aan de gemaakte reis. Ook voor bedrukte USB sticks (leuk voor de foto’s) of voor placemats kunt u bij ons terecht. Wij kunnen voor u dus een totaalpakket opstellen van kofferlabel tot bijpassende bedrukte placemats en stickers. Is uw reisorganisatie gevestigd in een winkelpand, bekijk dan ook eens ons aanbod aan onderscheidende makelaarsborden. Overigens kunt u een kofferlabel voor veel meer doeleinden gebruiken dan alleen het markeren van een koffer. We kunnen ook labels bedrukken die geschikt zijn voor het markeren van machines, sleutelbossen, leenfietsen, ziekenhuisbedden, rugzakken en zo’n beetje alles wat wel een stevig label kan gebruiken. 

Een kofferlabel dat blijft meegaan

Een kofferlabel gaat met de reiziger mee op reis. Voor de eerste reis, is het natuurlijk belangrijk dat het label goed blijft zitten, u gebruikt het immers om uw klanten gemakkelijk te identificeren. Maar ook daarna blijft het label goed bruikbaar. Goede kans dus dat uw reizigers het label vaker zullen gebruiken en zo gratis reclame voor u blijven maken. Tenminste, als het label er goed uit blijft zien en stevig genoeg is voor hergebruik. Bij Maria Kramer zien onze labels er niet alleen mooi uit

Een kofferlabel voor een scherpe prijs

Als ervaren specialist in drukwerk en promotieartikelen hebben wij ons productieproces geoptimaliseerd. Bovendien hebben we heel het productieproces in eigen beheer, zodat we onnodige vertraging kunnen voorkomen. Voor u als klant betekent dit dat we u altijd snel en tegen concurrerende prijzen kunnen helpen. Wij staan dus garant voor een snelle levering en kunnen u ook helpen bij een spoedbestelling. Onze opties zijn vaak uitgebreider, sneller en goedkoper dan u denkt. Vraag via onze website een offerte aan, of neem telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze specialisten kijken er al naar uit om op basis van uw opdracht een kofferlabel te ontwerpen dat precies aan uw wensen voldoet. 

Uitvoering

Bedrukt met zeefdruk en digitale druktechniek op kunststof; Eén zijde of twee zijden bedrukking; Bedrukt in zwart, PMS kleuren of full color; Witte kunststof 0,2 mm dik.

Formaat

Standaard 23 cm of 28 cm lang. Andere formaten ook leverbaar.

Prijsvoorbeeld

250 stuks bedrukt in 2 kleuren € 165,-

1.000 stuks bedrukt in 2 kleuren € 325,-

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan
Print

EPC schaft nieuwste Flatbed printer aan

Lees meer

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?
Drukwerk

Hoe voorkom ik fouten in mijn drukbestand?

Lees meer