Ga naar de inhoud

Vlaggen

Vlaggen geven extra attentiewaarde aan uw bedrijf en staan altijd vrolijk. EPC levert alle soorten en maten vlaggen, voorzien van full color bedrukking (evt. ook in zeefdruk). En u kunt al bestellen vanaf één exemplaar! Bel even en vraag naar de vele mogelijkheden.

Opvallen draait grotendeels om zichtbaar zijn. Zichtbaar zijn heeft dan vaak weer te maken met grootte. Hoewel u ook absoluut op subtiele wijze kunt opvallen en zichtbaar kunt zijn, wilt u waarschijnlijk eerst zorgen voor een goede basis. Zo’n goede basis kan zijn autobelettering, raambelettering, banners en vlaggen. Met vlaggen bent u gegarandeerd van een optimale zichtbaarheid. Ze zijn moeilijk te missen. Kiezen voor vlaggen als promotiemiddel biedt u – naast een opvallende zichtbaarheid – nog een aantal belangrijke voordelen. Niet voor niets ziet u vlaggen staan bij zoveel verschillende bedrijven: het effect is er en het werkt.

Zo bent u met vlaggen niet alleen zeker van resultaat; het aanschaffen van een bedrukte vlag is ook een duurzame investering. Onze vlaggen van hoge kwaliteit gaan lang mee. Nu hierin investeren, betekent dus nog vele jaren profiteren van extra zichtbaarheid en herkenbaarheid. De vlaggen vergen geen onderhoud en kennen een lange levensduur.

Een gevelvlag aan uw pand

Er zijn tal van soorten vlaggen die u kunt laten maken. Populair zijn bijvoorbeeld beach flags. Deze mobiele vlaggen neemt u overal mee naartoe en kunt u op locatie gebruiken om de aandacht te trekken. Denk aan een beurs of evenement. Maar wat nu als u rondom uw pand wilt zorgen voor extra uitstraling en aandacht? Dan is een gevelvlag aan uw pand een ideale manier. Al van veraf zorgt u voor herkenning en dankzij het riante oppervlak van deze vlaggen, kunt u hier in een groot formaat uw logo of een boodschap op kwijt. Zeker bij uw entree maken gevelvlaggen altijd indruk. Er zijn echter diverse soorten vlaggen die u op meerdere plekken kunt plaatsen.

Vlaggen bedrukken

Al vele jaren is EPC een specialist op het gebied van bedrukte promotieartikelen. Vanzelfsprekend kunnen wij dus ook vlaggen bedrukken. Dit kunnen niet alleen gevelvlaggen zijn, maar ook vlaggen aan een stok of paal in tal van soorten en maten. Een vlag bedrukken, betekent dat u een investering doet om uzelf zichtbaarder, herkenbaarder en bekender te maken. Daar wilt u natuurlijk wel iets voor terug. Wij bieden u niet alleen hoge kwaliteit vlaggen, maar ook drukwerk waar u vele jaren va

Vlaggen met logo

Een van de populairste manieren van vlaggen bedrukken, is natuurlijk zorgen voor vlaggen met logo. Een vlag met logo grijpt direct de aandacht. Het mooie daaraan is, is dat mensen niet eens direct in de buurt hoeven te zijn om uw boodschap te ontvangen. Zelfs in de verte valt uw vlag op. Op drukkere locaties worden vlaggen al snel door duizenden mensen per dag gezien. En dat allemaal voor een eenmalige investering waar verder geen kosten aan verbonden zijn. Vlaggen met logo kunnen op diverse plekken geplaatst worden. Aan of om uw pand, maar natuurlijk ook bij een parkeerplaats, of misschien bovenop uw pand om zo ook in de omgeving maximaal zichtbaar te zijn.

Wij ontwerpen een ideale vlag met logo

Wilt u een vlag met logo laten maken en vervolgens deze vlag laten bedrukken? Laat dit verzorgen door EPC. Niet alleen voorzien wij u van een prachtige vlag met logo; wij zorgen ook altijd voor een aangenaam proces en een prettige samenwerking. Onze designers zitten namelijk klaar om voor u aan de slag te gaan. Zij kunnen u voorzien van advies, of een compleet ontwerp maken indien u nog niet precies weet wat u wilt. Hebt u al wel een ontwerp? Lever het aan en onze ontwerpers werken het verder voor u uit. Bijna alles is mogelijk en uiteraard in full colour. Een vlag hoeft niet per se voorzien te zijn van uw logo. Ook wanneer u een ander soort tekst of afbeelding op uw vlaggen wilt laten plaatsen, is dit bijna altijd mogelijk.

Wanneer u meerdere vlaggen met logo wilt laten bedrukken, kunnen wij u ook perfect van dienst zijn. Maria Kramer is een allround specialist met alle benodigde producten en spullen in eigen huis. Hierdoor profiteert u van een prettige communicatie en een snelle service. Wij kunnen uw vlaggen snel leveren, ook wanneer het gaat om grote hoeveelheden.

Hebt u een vraag of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op. Ook verzorgen wij met plezier een gratis en vrijblijvende offerte op maat voor u.

Uitvoering

Alle uitvoeringen, formaten en bedrukkingen zijn mogelijk. Denk aan rechtformaatvlaggen, baniervlaggen, gevelvlaggen, kioskvlaggen, etc.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer