Ga naar de inhoud

Roll-up banners

In de loop der jaren zijn er steeds meer manieren gekomen om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, uw producten of diensten te promoten en te zorgen voor meer zichtbaarheid. Desondanks zijn er nog talloze oude, vertrouwde manieren die in veel situaties onverslaanbaar zijn. Banners vormen hiervan een perfect voorbeeld. Met een roll up banner bent u verzekerd van zichtbaarheid en aandacht in tal van situaties. Waar uw banners ook staan; u hebt de absolute zekerheid dat iedereen die in de buurt is of voorbijkomt ze ziet. Zeker wanneer wij uw rollup banners bedrukken, bent u verzekerd van een prachtig resultaat.

Bedrijven die veel waarde hechten aan hun zichtbaarheid en een goede uitstraling, hebben baat bij rollup banners. Er zijn maar weinig andere manieren te bedenken die het effect kunnen creƫren dat een goede banner voor u kan doen. Zeker wanneer u kijkt naar de benodigde investering. Banners zijn promo artikelen die zeer lang meegaan. Met het juiste gebruik en de juiste zorg kunt u vele jaren profiteren van het effect van een geslaagde banner. Waar u deze ook wenst te gebruiken, want ze zijn multi-inzetbaar.

Banners om uw bedrijf of winkel extra op te laten vallen

Met een goede set banners voor de deur, bent u verzekerd van maximale zichtbaarheid en een professionele uitstraling. Of u nu een bedrijf in een kantoorpand hebt, een handel op een bedrijventerrein runt of een retail winkel in een drukke winkelstraat hebt: u wilt dat uw relaties en klanten u kunnen herkennen. Banners zijn hiervoor zeer geschikt. Het plaatsen van een banner zorgt niet alleen voor extra herkenbaarheid, maar is ook een goede vorm van reclame. Ontwerpen die in het oog springen, blij

Banners op een beurs

Een beurs is natuurlijk een plek waar u extra op wilt vallen. Zowel voor uw bestaande relaties of klanten als voor mogelijke nieuwe klanten. Een beurs is de gelegenheid bij uitstek om nieuwe klanten te werven, maar daarvoor zult u wel hun aandacht moeten trekken. Op een beurs is er vaak stevige concurrentie, dus hoe zorgt u ervoor dat u de juiste mensen aantrekt? Banners kunnen hierbij helpen. U zorgt hiermee voor een professionele en onderscheidende uitstraling. U straalt uw bedrijfsidentiteit uit en bent ook nog eens extra zichtbaar.

Wij bieden u altijd roll-up banners die u op diverse locaties kunt gebruiken. Omdat ze oprolbaar en handzaam zijn, hoeft u niet voor elke plek waar u banners wilt gebruiken nieuwe exemplaren te laten vervaardigen. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Banners op locatie (zoals een festival of evenement)


Bent u met uw bedrijf aanwezig op een evenement, een festival of een andere locatie waar veel mensen komen? Grijp dan de aandacht met uw banners. Hiermee zorgt u ervoor dat u eruit springt. Zeker wanneer het erg druk is, is het risico altijd aanwezig dat mensen u voorbijlopen. Dat zou zeer zonde zijn, want onder de mensen die u niet hebben gezien, zijn ongetwijfeld potentiƫle nieuwe klanten aanwezig. Zet een fraaie set rollup banners neer en zorg ervoor dat uw aanwezigheid niet onopgemerkt blijft.

Een roll-up banner bedrukken? Wij zijn uw gespecialiseerde partij


Wilt u een roll-up banner bedrukken? Dan zijn wij uw gespecialiseerder partij. Door de jaren heen hebben wij een klantenbestand van meer dan 15.000 tevreden klanten opgebouwd. Onder hen bevinden zich zeer veel klanten die hun banners door ons laten ontwerpen en vervaardigen. Als ervaren specialist kunnen wij u niet alleen met roll-up banners, maar met tal van banners van dienst zijn. Van A tot Z, want wij helpen u met het ontwerpen en zorgen ervoor dat de banner precies zoals u hem wilt hebben wordt gemaakt. Of u nu al een ontwerp hebt of dat de banner nog helemaal moet worden vormgegeven: u kunt bij ons terecht. Wij leveren topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen en zijn bovendien altijd in staat om zeer snel te leveren.

Ook voor alle andere soorten promotieartikelen


Naast prachtige banners, kunnen wij u ook van dienst zijn met tal van andere promotieartikelen. Wanneer u op wilt vallen of op effectieve wijze reclame wilt maken, dan bieden wij u altijd een passende oplossing. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook mooie beach flags maken, de uitstraling van uw pand helemaal afmaken met fraai bedrukte inloopmatten of uw medewerkers op locatie extra herkenbaar maken met buttons. Als u op wilt vallen, kunnen wij hiervoor zorgen. Profiteer van vele jaren ervaring en bewezen topkwaliteit.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hebt u behoefte aan promotie en hebt u in ons assortiment hiervoor het geschikte product gevonden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Zowel voor onze banners als voor al onze andere producten geldt dat wij altijd a-kwaliteit leveren, zowel qua materiaal als qua ontwerp. In een geheel vrijblijvende offerte ontdekt u tegen welke scherpe prijzen wij u kunnen voorzien van de beste promo artikelen. Hebt u eerst nog vragen, wilt u meer informatie of hebt u hulp nodig?

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer