Ga naar de inhoud

Mokken

Mokken laten bedrukken: het is niet voor niets al vele jaren lang een beproefde en populaire methode om uw uitstraling en naamsbekendheid te vergroten. Investeren in promotie is soms best lastig. Soms neemt u namelijk een risico en weet u niet precies of het resultaat zo gaat zijn als u wilt. Dan hebben wij het niet over resultaat in de vorm van de kwaliteit van het product, maar qua reactie van uw bezoekers, klanten of relaties.

Er zijn echter ook manieren van promotie die altijd in de smaak vallen. Mokken zijn daarvan een perfect voorbeeld. Voor eigen gebruik zijn de voordelen direct duidelijk. Want in welke organisatie is nu geen behoefte aan goede mokken? Maar ook wanneer u mokken laat berukken ter promotie, dus om weg te geven aan klanten of relaties, maakt u een perfecte keuze.

Wanneer u promotieartikelen bestelt, heeft u hiervan een aantal verwachtingen. Uiteraard op het gebied van kwaliteit. Daar hoeft u zich bij Maria Kramer nooit zorgen om te maken. Wij zijn namelijk al vele jaren een gerenommeerde specialist. Maar dan nog: iets kan nog zo mooi zijn; u wilt wel dat het product dat u uitdeelt, gebruikt gaat worden. Daarover hoeft u bij mokken niet te twijfelen. Wie gebruikt deze immers nu niet? Sterker nog: in veel bedrijven is er, zeker rond koffietijd een tekort aan goede mokken. 

Een mok bedrukken voor eigen gebruik

Een mok bedrukken voor gebruik in de eigen organisatie, zorgt voor een professionele uitstraling. Het is gewoon een mooi en uniform gezicht wanneer uw werknemers koffie drinken uit een bedrijfsmok. Ook wanneer u uw gasten koffie of thee serveert uit een mok met uw bedrijfsnaam of logo erop, heeft dit iets extra’s. U hecht ongetwijfeld veel waarde aan een goede uitstraling en een mok bedrukken is een van die kleine, eenvoudige maar zeer doeltreffende manieren om uw uitstraling naar een nog hoger

Een beker bedrukken om weg te geven

Een beker bedrukken kan ook een uitstekende vorm van promotie zijn. Zoals wij eerder al schreven: wie heeft er nu geen behoefte aan een goede mok of beker?

Het is fijn om te weten dat wij elke soort beker kunnen bedrukken, ongeacht formaat, materiaal of vormgeving. Sterker nog: in ons assortiment zijn diverse soorten bekers en mokken aanwezig waar u uit kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook zelf bekers of mokken aanleveren. Wij vinden het belangrijk dat u altijd een ruime keuze hebt, zodat u kunt gaan voor een product dat ook echt bij u past. Of het nu mokken betreft, muismatten, flessen wijn, zonnebrillen of iets anders. Wij zorgen er altijd voor dat u exact de producten en de uitstraling krijgt die u wenst.

Wanneer u een beker wilt bedrukken om uit te delen aan klanten of relaties, hebt u dus een vrijwel ongelimiteerde keuze. U kunt kiezen voor een beker of mok die past bij de uitstraling van uw bedrijf. Zo zorgt u voor een effectieve manier van promotie. Reken namelijk maar dat de bekers die u cadeau doet goed gebruikt gaan worden op de plekken waar zij terecht komen. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid voor u.

Een fraaie mok of beker met logo

Niet alleen kunnen wij alle soorten bekers bedrukken; wij kunnen ook zorgen voor vrijwel elke vorm van bedrukking. Een fraaie mok of beker met logo bijvoorbeeld. Eenvoudig, subtiel en in zwart wit, of juist opvallend en in kleur: de keuze is aan u. Wij kunnen niet alleen zorgen voor een beker met logo, maar kunnen uiteraard ook tekst en/of afbeeldingen aanbrengen. Zo kunt u ook mokken bedrukken voor een feestelijke of bijzondere gelegenheid, of als speciale herinnering aan bijvoorbeeld een ju

Onze ontwerpers staan voor u klaar

Wij werken met een eigen team aan getalenteerde ontwerpers. Zij staan voor u klaar om prachtige ontwerpen te maken om uw mokken te bedrukken. Wij hanteren altijd aantrekkelijke prijzen. Hoe meer mokken u bestelt, des te aantrekkelijker de prijs per stuk is. Wij kunnen snel leveren, ook wanneer het om zeer grote aantallen gaat. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op alle hulp en ondersteuning van onze designers bij het ontwerpen van uw mok of beker met logo of andere bedrukking.

Neem contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. 

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer