Ga naar de inhoud

Ringbanden

Wat zijn nu enkele spullen die u in vrijwel elk bedrijf en op elk kantoor tegenkomt? U bent nu waarschijnlijk een rijtje producten af aan het lopen. Grote kans dat u denkt aan spullen als computers, of archiefkasten. Een van de meest voorkomende producten ziet u wellicht over het hoofd: ringbanden. U vindt ze in vrijwel elk kantoor en bedrijf. Ze zijn onmisbaar voor de administratie. Nu kunt u kiezen voor een saaie, dertien in een dozijn map, maar u kunt ringbanden bedrukken. Bij Maria Kramer zijn bedrukte ringbanden niet duur en voegen zij een hoop toe aan uw organisatie.

Bedrukte ringbanden hebben gewoon meer uitstraling

Ringbanden zijn waarschijnlijk geen producten waar u veel over nadenkt. Waarschijnlijk koopt u ze in bulk en let u daarbij niet bepaald op de uitstraling. Vaak geldt: hoe neutraler, hoe beter. Maar het kan ook anders. Ordners bedrukken is een perfecte manier om uw uitstraling te versterken. Want zeg nu zelf: een kast vol met ordners met uw bedrijfsnaam en/of logo ziet er toch net even wat mooier en strakker uit?

Nauwelijks duurder dan een normale map

Bedrukte ringbanden zijn bij EPC nauwelijks duurder dan een normale ordner. Dan is de keuze toch snel gemaakt? De meeste mappen die u in de winkel vindt, zelfs bij groothandels, zijn duurder dan dat. En dan is de map uiteraard nog niet bedrukt. Ondanks deze scherpe prijs, bieden wij u een hoge kwaliteit. Zoals u van ons gewend bent, want al onze promotieartikelen kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit. Of u nu kiest voor bedrukte kleding, zonnebrillen of magneetborden. U kunt altijd rekenen op uitstekende kwaliteit.

Dat geldt natuurlijk ook voor ons drukwerk. Wij zijn een ware veteraan als het aankomt op het bedrukken van allerhande artikelen. Wij waren een van de eerste partijen die visitekaartjes gingen drukken en zijn ons in alle jaren die volgenden blijven ontwikkelen. Vandaar dat u ook voor het bedrukken van allerlei andere artikelen, zoals ringbanden, bij ons terecht kunt.

Uitgebreide mogelijkheden

Zoals u van een echte expert mag verwachten, bieden wij u zeer veel verschillende mogelijkheden om uw ringbanden te bedrukken. Dan hebben wij het uiteraard over de plek van de bedrukking: op de zijkant, op de kaft, achterzijde, of een combinatie hiervan. Maar ook over de grootte. Wellicht wenst u een subtiel logo in de hoek, of wilt u juist een logo dat vrijwel de gehele voorzijde bedekt. Het is allemaal mogelijk.

U kunt er uiteraard voor kiezen om bedrukte ringbanden te gebruiken in uw eigen organisatie. Dit zorgt voor een mooie, uniforme uitstraling. Maar ringbanden bedrukken is ook een goed idee wanneer u op zoek bent naar een mooi promotieartikel of relatiegeschenk dat u in groten getale kunt uitdelen. Het mooie is dat vrijwel iedereen behoefte heeft aan ringbanden. Al uw klanten, leveranciers of relaties zullen een administratie hebben. Een fraaie ringband wordt dan ook altijd gewaardeerd. Tegelijkertijd zorgt een order met uw logo of gegevens voor extra zichtbaarheid en naamsbekendheid.

Ook wanneer u op locatie werkt, maakt u automatisch reclame wanneer u een bedrukte ringband gebruikt. Daarbij zorgt zoiets ook nog eens voor een professionele uitstraling.

Onze designers helpen u graag

Natuurlijk plaatsen wij niet zomaar een logo, tekst of afbeelding op de ringband. Onze designers staan voor u klaar om u te helpen met het maken van het ideale ontwerp. Wij werken met een eigen team ervaren, getalenteerde ontwerpers. Zij kunnen u helpen te komen tot het ideale ontwerp, u van advies voorzien en al uw wensen en eisen vertalen naar ringbanden met een uitstraling waar u blij van wordt.

Omdat wij het hele proces in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij u niet alleen kwaliteit maar ook een snelle service van hoog niveau bieden. Vraag direct vrijblijvend een offerte aan en wij komen bij u terug met een aantrekkelijk voorstel. Wij zijn in staat om zowel kleine bestellingen als zeer grote bestellingen te verwerken en kunnen de door u bestelde ringbanden uiteraard op de door u opgegeven locatie bezorgen. 

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer