Ga naar de inhoud

Promotiekleding

Promotiekleding is een van de meest effectieve manieren om reclame te maken voor uzelf. Of het nu gaat om kleding die u aan hebt in een winkel of showroom, op kantoor, op locatie of tijdens een speciaal evenement. Promotiekleding bedrukken is een investering die zichzelf altijd terugverdient. EPC beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van het bedrukken van promotionele artikelen. Daartoe behoort ook kleding. Wij kunnen zorgen voor prachtige promotie polo’s, maar ook tal van andere soorten bedrukte (bedrijfs)kleding. Ook voor aanverwante artikelen zoals naamkaartjes, visitekaartes en zonnebrillen bent u bij ons aan het juiste adres.

Promotiekleding die bij u past

Promotiekleding komt in zeer veel verschillende soorten. Wilt u promotiekleding bedrukken, dan is het allereerst natuurlijk zaak dat u kiest voor kleding die bij u past. Uw organisatie opereert in een bepaalde sector, heeft bepaalde kernwaarden en een bepaalde uitstraling. Het is belangrijk dat u kiest voor kleding die hierbij aansluit. Een loodgieter arriveert niet bij een klant in een colbert en een vertegenwoordiger van IT-bedrijf staat niet in werkoverall op een beurs.

Bij EPC bieden wij u promotiekleding die bij u past. U kunt bij ons polo’s, jassen, t-shirts en caps bestellen die u kunt laten bedrukken. Is dit kleding die bij u past, dan zijn wij u graag van dienst en kijken wij hoe wij de uitstraling van onze kleding verder kunnen versterken en aan laten sluiten op uw wensen en eisen. Dat kan natuurlijk door bijvoorbeeld het laten aanbrengen van uw bedrijfsnaam of logo, maar er is nog veel meer mogelijk.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat u bepaalde eisen stelt aan de kleding. Naast de promotiekleding die wij u kunnen aanbieden, is het ook mogelijk om door u zelf gekozen kleding te laten bedrukken. Wij nemen graag de tijd voor u om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uzelf of uw medewerkers uw organisatie in uitstraling perfect kunnen vertegenwoordigen.

Waarom promotiekleding bedrukken zo’n goed idee is

Promotiekleding bedrukken is voor bijna elk bedrijf een goede investering. Sterker nog: ook voor kleine ondernemers en zelfstandigen is het aanschaffen van bedrukte bedrijfskleding een goede keuze. Een haalbare keuze bovendien, want vergeleken bij veel andere vormen van marketing is promotiekleding zeer betaalbaar.

U kunt uzelf of uw personeel voorzien van bedrukte promotiekleding om extra bekendheid voor uw bedrijf te genereren. Mensen zijn visueel ingesteld. Daarom werkt (goede) reclame ook zo goed: goede boodschappen blijven hangen en zorgen ervoor dat meer potentiële klanten uw producten en/of diensten gaan overwegen. U bent zelf ongetwijfeld ook bekend met dit principe, op meerdere niveaus. 

Wanneer u een winkel in loopt en u ziet personeel rondlopen in bedrukte bedrijfskleding, dan straalt dit net wat meer vertrouwen en professionaliteit uit. Bovendien is het ook praktisch, want als klant zult u eenvoudiger in staat zijn om een medewerker te vinden en aan te spreken in het geval van vragen. Omgekeerd: als uw bedrijf klanten helpt, is het richting hen niet alleen een mooie vorm van promotie, maar ook een vorm van extra service wanneer uw medewerkers bedrukte kleding dragen.

Promotiekleding heet niet voor niets promotiekleding. Ook wanneer het niet voor de hand liggend is dat uw medewerkers in het uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden bedrukte promotiekleding dragen, kan het aanschaffen hiervan alsnog een waardevolle investering zijn. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden wanneer u aanwezig bent op een evenement of beurs. Tijdens dergelijke gelegenheden is het zaak om in positieve zin op te vallen en de aandacht van mensen te trekken. Wat is hiervoor dan een betere manier dan promotiekleding bedrukken? U straalt hiermee uniformiteit, herkenbaarheid en professionaliteit uit, terwijl u ook nog eens reclame voor uzelf maakt.

Onderneemt u promotionele activiteiten, zoals werving op straat of aanwezigheid met promoteams op evenementen of festivals? Dan is bedrukte promotiekleding natuurlijk een must. 

Een duurzame manier van promotie maken

Bedrukte promokleding is een zeer duurzame manier van promotie maken. Het is namelijk geen eenmalige investering die u doet, of een investering die u telkens dient te herhalen, elke keer wanneer u deze vorm van promotie nodig hebt. Goede promotiekleding gaat jarenlang mee, zeker met de juiste zorg. Wanneer u de rekensom maakt en de kosten van deze manier van promotie maken afzet tegen andere manieren, zult u al snel tot de conclusie komen dat dit uitermate aantrekkelijk is. Vanzelfsprekend is on

De mogelijkheden bij EPC

Kiezen voor EPC voor het laten bedrukken van uw kleding, betekent kiezen voor kwaliteit en ervaring. Al vele jaren zijn wij een gerenommeerde partij waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Wij kunnen zorgen voor de perfecte bedrukking. Hebt u bijvoorbeeld al een logo dat gebruikt moet worden, dan verzorgen wij dit graag voor u. In hoge kwaliteit en perfecte kleuren, uiteraard. Wilt u promotiekleding laten bedrukken, maar weet u nog niet hoe? Dat is geen enkel probleem. Onze ontwerpers staan voor u klaar om een prachtig ontwerp voor u te maken. Van een kleine vermelding van een bedrijfsnaam tot een zeer groot logo of een speciale wens: bijna alles is mogelijk.

Hebt u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat mogelijk is en verzorgen met plezier een vrijblijvende offerte voor u. Gaan wij voor u aan e slag, dan kunt u niet alleen rekenen op perfecte kwaliteit, maar ook op een snelle service. 

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer