Ga naar de inhoud

Sleutelhangers

Met de vele mogelijkheden in sleutelhangers bij EPC kunnen we eigenlijk wel een complete internetsite maken. Er is geen sleutelhanger, of wij leveren hem. Bedrukt op de manier zoals u dat wilt. Neem even contact op over uw wensen, wij tonen u eerst een aantal mogelijkheden en doen u dan een voorstel voor de bedrukking.

Sleutelhangers zijn al leverbaar vanaf € 0,99 per stuk. Vraag naar de mogelijkheden.

 Wat zijn de eisen die u stelt aan een promotieartikel of leuk relatiegeschenk? Moet het betaalbaar zijn? Wilt u het in grote aantallen kunnen vervaardigen en weggeven? Moet het opvallen en tegelijkertijd bruikbaar zijn? Wat zijn dan uw opties? Sommige artikelen hebben hun nut in de loop der jaren dubbel en dwars bewezen. Denk maar eens aan sleutelhangers. Werkelijk iedereen gebruikt sleutelhangers. Wanneer u zorgt voor een mooi ontwerp, weet u zeker dat uw sleutelhanger gezien gaat worden. Met het juiste ontwerp liggen er dus kansen om de zichtbaarheid en bekendheid van uw organisatie te vergroten. Laat EPC u hierbij helpen. Wij zijn al vele jaren een specialist op het gebied van promotieartikelen en relatiegeschenken en kunnen ook voor u de perfecte sleutelhanger bedrukken of sleutelhanger met logo ontwerpen.

Sleutelhangers raken nooit uit de mode

Bij het kiezen van een promotieartikel of relatiegeschenk kunt u het op veilig spelen, zonder dat het saai wordt. Pennen, linialen en aanstekers zijn voorbeelden van artikelen die eigenlijk nooit uit de mode raken. Hetzelfde geldt voor sleutelhangers. Het is eenvoudig: zo lang mensen sleutels gebruiken, zullen zij behoefte hebben aan sleutelhangers. Een sleutelhanger is een perfect voorbeeld van een geschenk of promotieartikel dat zowel leuk is om te ontvangen, als nuttig is om te gebruiken.

Wanneer u goed om zich heen kijkt, zult u al snel zien dat bijna iedereen sleutelhangers gebruikt, maar de meeste mensen rondlopen met nogal saaie, nietszeggende exemplaren. Daar ligt voor u een kans. Wanneer u mensen een fraai exemplaar cadeau doet, weet u vrijwel zeker dat zij hun huidige sleutelhanger inwisselen. Dat de sleutelhanger die u hebt gegeven voorzien is van bijvoorbeeld uw logo, is voor u een mooie bonus.

Sleutelhanger met logo

Een sleutelhanger met logo is een mooie en subtiele manier om op te vallen en aan uw zichtbaarheid en bekendheid te werken. EPC werkt met eigen, getalenteerde ontwerpers die uw logo perfect in een sleutelhanger verwerkt kunnen krijgen. Natuurlijk hebt u bij ons de keuze uit meerdere soorten sleutelhangers. Zo is er altijd een exemplaar dat u niet alleen mooi vindt, maar dat ook perfect geschikt is voor het verwerken van uw logo. U wilt natuurlijk wel dat een sleutelhanger met logo goed zichtbaar is. De vorm van uw logo van van invloed zijn op het model sleutelhanger dat u kiest.

Sleutelhanger bedrukken in full colour

Bent ons kunt u een sleutelhanger bedrukken in full colour. Dit betekent dat de sleutelhanger er in het echt precies zo uit komt te zien als op het ontwerp. Uw logo wordt waarheidsgetrouw weergegeven. Een sleutelhanger bedrukken is bij ons niet duur, terwijl u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Onze sleutelhangers zijn inclusief bedrukking al leverbaar vanaf 99 cent per stuk.

Laat onze ontwerpers u helpen

Naast een sleutelhanger met logo, kunnen wij ook sleutelhangers bedrukken met een bijzondere vorm. Laat onze ontwerpers u helpen. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en eisen te bespreken en samen tot een ontwerp te komen waar u helemaal blij mee bent. Het gehele proces van ontwerp tot productie vindt in eigen huis plaats. Zo kunnen wij niet alleen de kosten scherp houden, maar u ook altijd snel van dienst zijn. Bezorging van uw sleutelhangers vindt plaats met behulp van vaste partners naar een door u opgegeven adres.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Wilt u direct een bestelling plaatsen? Dat kan eenvoudig online. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op en gaan voor u aan de slag.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer