Ga naar de inhoud

USB sticks

USB sticks zijn perfect als relatiegeschenk of gadget. In een tijd van cloud computing, kunt u zich afvragen waarom mensen nog USB sticks nodig hebben, maar als u nadenkt over uw eigen gebruik van dit opslagmiddel, dan beseft u dat het nog steeds een belangrijk middel is om gegevens op te slaan. Immers, durft u het echt aan een belangrijke presentatie alleen in de cloud op te slaan? Mocht iemand dus een USB stick met uw bedrijfslogo gebruiken, dan zal hij toch nog keer op keer gratis reclame voor uw organisatie blijven maken. Bij Maria Kramer kunt u een keuze maken uit diverse soorten en maten USB sticks. Zo hebben we de inklapbare USB stick, die we bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo kunnen bedrukken. Deze USB stick is ook goed te gebruiken als sleutelhanger. Ook hebben we een tweede model dat er uitziet als een bankpas. De USB stick zit als het ware in de pas verwerkt. Dit model bergt u dan ook gemakkelijk op in uw portemonnee. Aangezien deze USB stick een groter oppervlak heeft, is deze mooi te bedrukken met extra informatie over uw bedrijf of over een campagne.

Uw wensen staan voorop

Wij kunnen uw USB stick op verschillende manieren bedrukken, waaronder ook een full colour druk. Dit maakt van de USB stick een in het oog springend reclamemiddel. Niet alleen de ontvanger, maar ook diegenen die de ontvanger met deze USB stick zien, zullen zo van het bestaan van uw bedrijf, organisatie of evenement op de hoogte gebracht worden. Of u nu van ons ontwerp gebruikmaakt, of gewoon uw logo of bedrijfskleuren in het eindresultaat terugziet, het kan bij EPC allemaal. Zo heeft u al vanaf €3,95 een full colour bedrukte USB stick in huis. Natuurlijk bieden we u ook een keuze in de opslagcapaciteit aan, bekijk de diverse mogelijkheden online en vraag vrijblijvend een offerte aan. Vindt u online niet direct wat u zoekt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Kwaliteit en snelheid

Bij EPC hebben we alles zelf in huis om van uw USB stick iets moois te maken. Van ontwerp tot drukproces, alles is in eigen beheer. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om snel en flexibel te werken. Heeft u bijvoorbeeld snel een bestelling nodig, dan kunnen wij u met een spoedbestelling verder helpen. We richten ons productieproces zo in, dan uw bestelling snel gereed is. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Prijs en kwaliteit in verhouding

Het feit dat het hele productieproces, wat ontwerp en bedrukking betreft, in eigen huis plaatsvindt, zorgt er ook voor dat we u een hele scherpe prijs kunnen bieden voor het bedrukken van USB-sticks en andere promotieartikelen. Wij zijn niet afhankelijk van andere leveranciers of drukkerijen en kunnen dus zo efficiënt mogelijk werken. Bovendien zorgt onze jarenlange ervaring ervoor dat we meteen zien hoe welke processen we voor uw wensen het beste kunnen inzetten.

Een breed assortiment

USB sticks drukken in uw bedrijfskleuren is natuurlijk een perfecte manier om reclame te maken. Naast het drukken van USB sticks heeft EPC nog meer mogelijkheden in huis waarmee u uw organisatie of evenement op de kaart kunt zetten. Zo kunt u bij ons stickers laten drukken, maar ook rallyborden (die het goed doen op tafel), makelaarsborden (om uw bedrijfspand onder de aandacht te brengen) en zelfs voor het drukken van een placemat kunt u bij ons terecht. Dit maakt Maria Kramer specialist in drukwerk en promotieartikelen tot uw ideale partner voor een publiciteitscampagne of voor het op de kaart zetten van een evenement of onderneming.  

Uitvoering

1. Inklapbare USB stick. Stevige witte kunststof, full color bedrukt zoals u dat wilt. Inklapbaar en te gebruiken als sleutelhanger. 2. Model bankpas. Een ‘bankpas’ waarin een USB stick zit ‘verborgen’. Zeer mooi te bedrukken met uw bedrijfsgegevens of reclamecampagne. Kan eenvoudig in de portemonnee worden opgeborgen. Vraag naar de vele mogelijkheden!

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer