Ga naar de inhoud
Terug

Creëer een nieuwe look met Raamstickers

Sign

Wil je jouw bedrijfspand of winkel een nieuwe uitstraling geven voor tijdelijk of permanent? Dan bieden wij van EPC jou de ideale oplossing door middel van raamstickers! Of je nu op zoek bent naar een manier om je uitstraling een nieuwe frisse look te geven, je bedrijf te promoten of een seizoensgebonden sfeer te creëren. Onze lijn stickermaterialen in combinatie met ons machinepark zorgen altijd voor een hoogwaardige kwaliteit stickers. In deze blog lichten we een aantal voordelen toe van het gebruik van raamstickers.

Waarom kiezen voor raamstickers?

  1. Eenvoudig een nieuwe uitstraling: Geef je ramen moeiteloos een nieuwe look zonder dat dit permanent hoeft te zijn. Onze raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het ideaal is om periodieke acties te promoten. Ook voor permanente stickers die voor langere tijd moeten blijven zitten ben je bij ons aan het juiste adres
  2. Privacy: Raamstickers zijn ideaal om een stukje privacy te creëren, zo heb je verschillende soorten stickers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan stickers die lichtdoorlatend zijn voor voldoende daglicht. One-way vision waarbij mensen bij daglicht niet naar binnen kunnen kijken, maar jij wel naar buiten kunt kijken. Ook het bekende “frosted raamfolie” is voor ons bekend terrein, deze zijn ideaal om een stukje privacy te creëren voor binnen en buiten. Deze kunnen wij printen en/of contouren met jouw bedrijfslogo, of een andere decoratieve stijl om het een persoonlijke touch te geven. Onze decoratieve raamstickers bieden een perfecte balans tussen stijl en functionaliteit om elk gewenst effect te bewerkstelligen.
  3. Seizoensgebonden Decoratie: Of het nu een seizoensgebonden actie is, kortingsweken, Kerstmis, Halloween, Pasen of een ander feest is, met raamstickers zal je ten alle tijden opvallen voor langskomend publiek. Zo trek je de aandacht van potentiële klanten en creëer je een unieke uitstraling. In combinatie met onze lijn non-permanente stickers zijn deze gemakkelijk zelf aan te brengen en te verwijderen.
  4. Montage: Wil jij het plakken van de stickers liever door ons laten doen? Ons team van professionals staan dagelijks voor je klaar, voor alle montage klussen voor binnen en buiten. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het plakken en heb je altijd een 100% professioneel geplakte sticker.

Tot slot

Ben je na deze blog geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden rondom raamstickers? Heb je vragen met betrekking tot jouw winkelpand of bedrijfsruimte? Onze experts hebben jarenlange ervaring op gebied van raamstickers en willen jou graag van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
De aandacht trekken met POS-materiaal
Algemeen

De aandacht trekken met POS-materiaal

Lees meer