Ga naar de inhoud
Terug

De veelzijdige toepassingen van ons digitale snijsysteem

Algemeen

In de grafische wereld is digitaal snijden een geavanceerde snijmethoden waarbij onze Zund ons van een vooruitstrevende kwaliteit garandeert. Het Zund snijsysteem is een geautomatiseerd snijplatform dat zich onderscheidt door zijn precisie, snelheid en veelzijdigheid. Door deze combinatie is deze machine uitstekend inzetbaar voor de grafische afwerking.

Wat is het Zund snijsysteem?

Het Zund snijsysteem is een geautomatiseerde snijoplossing die wordt gebruikt voor een breed scala aan materialen, zoals textiel, karton, kunststoffen, hout en meer. Het systeem maakt gebruik van een slimme software die het materiaal leest, de machine is voorzien van verschillende mesjes, routers, rilwielen, zaagjes etc. Dit maakt het mogelijk om de meest complexe en nauwkeurige vormen af te werken waaronder dozen, stickers, displays, plaatmaterialen etc.

Toepassingen van het Zund snijsysteem:

  1. Verpakking en Displays: In de verpakkings- en display-industrie is de veelzijdigheid van deze machine van groot belang. Het Zund snijsysteem biedt hierdoor uitkomst door op maat gemaakte verpakkingen, displays en POS materiaal op een snelle en efficiënte manier te produceren. Met behulp van de slimme software kunnen wij op een duurzame manier en al vanaf oplage 1 beginnen met het fabriceren van deze producten.  
  2. Grafische afwerking: Wij zetten onze Zund in om verschillende soorten materiaal af te werken zoals forex, papier, stickers, kunststof, hout en dibond. Werkelijk elke vorm is mogelijk dankzij de veelzijdige inzetbaarheid van de Zund. De hoge precisie van het systeem creëert eindeloze mogelijkheden voor deze materialen om ze in elke wenselijke vorm af te werken.

Tot slot

Wij kunnen met trots concluderen dat onze Zund snijsysteem een verbreding is van onze afwerking. Door de eindeloze mogelijkheden is geen vraag meer onmogelijk voor onze Zund. Of het nou gaat om verpakkingen, stickers, displays of andere te gekke out-of-the-box ideeën. Grote kans dat onze Zund daarvoor uitkomst biedt en wij aan jouw wensen kunnen voldoen. Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bel gerust op voor meer informatie.

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.
Algemeen

Garenloos Brocheren: Boeken inbinden op een efficiënte manier.

Lees meer

Het nieuwe schoolseizoen van start!
Algemeen

Het nieuwe schoolseizoen van start!

Lees meer

De aandacht trekken met POS-materiaal
Algemeen

De aandacht trekken met POS-materiaal

Lees meer