Ga naar de inhoud

Dogtags

Om heel eerlijk te zijn raakt EPC ook wel eens de hond kwijt. Om gedoe te voorkomen hebben wij de Dogtag bedacht; een hondenhanger in de vorm van een bot waarop u met watervaste stift uw mobiele nummer noteert. Aan de andere zijde is bijvoorbeeld uw logo te drukken. De Dogtag hangt u aan de halsband van de hond (met behulp van het gat in de tag). Zo kan u direct worden benaderd mocht uw hond de benen nemen!

Uitvoering

Uitgevoerd in stevig wit kunststof van 2 mm dik. Zowel aan de voor- als achterzijde is er ruimte voor uw boodschap. Het leent zich voor een origineel ontwerp. Uiteraard helpen wij u hier GRATIS mee.

Zelfs de trouwste hond kan wel eens verdwalen of zoek raken. U hoopt natuurlijk dat dit nooit gebeurt, want u wilt uw viervoeter niet missen. Om er zo zeker mogelijk van te zijn dat uw hond bij u terugkomt wanneer deze is vermist, kunt u dogtags aanschaffen. EPC zou EPC niet zijn als wij voor u geen fraai ontworpen en bedrukte dogtags zouden hebben.

Dogtags kunnen uw hond bij u terugkrijgen

Wij zijn er voorstander van om alle honden dogtags te laten dragen. Dogtags kunnen worden bevestigd aan de halsband. Aan de voorkant ziet u slechts een decoratief plaatje, maar aan de achterzijde kunt u gegevens over de hond kwijt, zoals zijn/haar naam, maar natuurlijk ook uw adresgegevens en telefoonnummer. Raakt u uw hond kwijt en wordt deze door iemand gevonden, dan kan uw hond met een simpel telefoontje weer naar zijn baasje worden teruggebracht.

Dog tag ontwerpen


 U wilt uw hond voorzien van uw contactinformatie, maar natuurlijk wel op een leuke manier. Daarom kunt u bij ons een dog tag ontwerpen. Wij bieden u een dogtag in de vorm van een botje. Dit kunt u geheel naar eigen inzicht laten bedrukken.

Wanneer u het gewoon leuk vindt om uw hond een naamplaatje te laten dragen, of een dogtag te laten dragen met een leuke afbeelding of een opschrift, kan dat natuurlijk ook. U kunt een eigen idee of ontwerp aanleveren, maar natuurlijk ook een beroep doen op de talenten en ervaring van onze ontwerpers.

Van alle markten thuis

EPC is van alle markten thuis wanneer het gaat om het bedrukken van producten. Wij staan bekend als leverancier van bedrukte promotieartikelen, maar hebben net als dogtags ook vele andere leuke recreatieve producten in ons assortiment, zoals inloopmatten, kofferlabels en placemats.

Formaat

± 50 x 22,5 mm

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer