Ga naar de inhoud

Schuifpuzzels

Hé, bestaan die nog, schuifpuzzels? Jazeker. In ieder geval bij Maria Kramer wel. Terwijl het lijkt alsof iedereen op zijn Smartphone spelletjes zit te doen, is er nog steeds een grote groep mensen die ‘schuifpuzzelt’. Maak dus ook zo’n leuke hersenbreker met uw bedrijfslogo of reclame! Wij maken GRATIS het ontwerp (laat ons maar schuiven), tenzij u natuurlijk al een mooier ontwerp hebt…

U hebt wellicht wel eens een relatiegeschenk ontvangen waarvan u dacht: goh, dat is leuk en origineel gevonden. Wanneer u goede promotie wilt maken, kan het verrassingselement in uw voordeel werken. Mensen onthouden nu eenmaal eerder dingen die echt opvallen. Bent u op zoek naar een fraai promotieartikel of relatiegeschenk, denk dan ook eens outside the box. Kies bijvoorbeeld eens voor schuifpuzzels. Schuifpuzzels zijn opvallende geschenken die u bij ons ook nog eens helemaal naar eigen wens kunt laten ontwerpen. Hiermee hebt u gegarandeerd iets in handen waarmee u op zult vallen.

Schuifpuzzels zullen worden gewaardeerd

Wie op zoek is naar promotieartikelen, heeft een enorme keuze. Zeker bij een specialist als EPC. Van veel gebruikte artikelen zoals notitiebloks of mokken tot minder alledaagse items zoals lampenkappen: het kan allemaal.

Wat voor u een ideaal promotieartikel of relatiegeschenk is, hangt van meerdere factoren af. De aantallen die u wenst te bestellen, uw budget, maar ook wat u wilt bereiken met het artikel. Promotie draaien op een groot evenement of uw beste relaties bedanken voor een mooie samenwerking: dit zijn twee situaties waarin u waarschijnlijk zult kiezen voor een ander artikel. In vrijwel elke situatie is het echter goed om stil te staan bij de impact van een artikel of geschenk. Schuifpuzzels zullen absoluut een positieve impact hebben.

Een artikel dat u schenkt of uitdeelt, zal het meeste resultaat hebben wanneer mensen hier ook echt blij mee zijn. Jaarlijks belanden ontelbare promotieartikelen of geschenken ergens achterin een kast of misschien zelfs in de prullenbak, omdat mensen niet goed weten wat ze ermee moeten, het artikel geen nut heeft of men het simpelweg niet leuk of mooi vindt. Dat is zonde. Met een schuifpuzzel loopt u dat risico niet of nauwelijks. Een schuifpuzzel zal door vrijwel iedereen worden gewaardeerd.

Een schuifpuzzel bedrukken

Een groot voordeel van schuifpuzzels is bovendien dat u hiermee uitstekende mogelijkheden hebt om uw eigen organisatie te promoten. Een schuifpuzzel bedrukken garandeert u van zichtbaarheid. Wij kunnen uit schuifpuzzel maken. Misschien hebt u zelf al een ontwerp dat u wilt laten maken door ons. Dat is absoluut mogelijk. Onze ontwerpers helpen u graag om uw ontwerp op een schuifpuzzel te krijgen. Dat kan uw logo zijn, maar natuurlijk ook gewoon een leuke of mooie afbeelding met uw logo op een van

Ook wanneer u nog geen idee hebt hoe uw schuifpuzzel eruit moet komen te zien, staan wij voor u klaar. U kunt te allen tijde een beroep doen op het talent en de creativiteit van onze ontwerpers. Samen komt u altijd tot de perfecte oplossing.

Uitvoering

In wit, formaat 7,5 x 9 cm.

Direct persoonlijk advies?

Heb jij een specifieke vraag over de visuele presentatie van jouw bedrijf, product of dienst? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je verder en zoeken samen naar de best mogelijke oplossing.

Advies Medewerker

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd
Algemeen

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Lees meer