Ga naar de inhoud
Terug

Sinterklaasgeschenken: Sfeervol en gewaardeerd

Algemeen

Het einde van het jaar begint weer in zicht te komen! De tijd waarin Nederland zich onderdompelt in een feestelijke sfeer vol tradities, zoetigheden en cadeaus. Waaronder Sinterklaas! Een uitgelezen moment om je personeel of klanten te verrassen, de aandacht te trekken met acties óf om je publieke ruimte een sfeervolle touch te geven. Bij EPC Nieuwegein hebben we jarenlange ervaring met tal van feestdagen gerelateerde producten.

Sinterklaas trakteert voor personeelsleden en relaties

Tijdens het Sinterklaasfeest wordt er getrakteerd, zo hebben we bij EPC in voorgaande jaren vele acties opgezet voor verschillende ondernemingen. Door het opzetten van deze acties creëren we stukje waardering onder jouw personeelsleden en/of relaties. Het opzetten van deze acties kent meerdere voordelen:

  1. Versterking van relaties: Het geven van een relatiegeschenk laat zien dat je de relatie waardeert en wilt behouden. Of het nu gaat om een klant, partner, leverancier of personeelslid, het toont een stukje waardering.
  2. Positieve herinneringen: Een geschenk laat een positieve herinnering achter bij de ontvanger. Een goed gekozen geschenk leidt tot een positieve ervaring en zal gewaardeerd worden.
  3. Merkidentiteit: Voor ondernemingen en merken zijn relatiegeschenken een manier om hun identiteit te versterken. Op deze manier zorg je voor het vergroten van merkbekendheid.
  4. Netwerken en samenwerking: Relatiegeschenken openen deuren voor zakelijke kansen en samenwerkingen, het is een manier een stukje respect en vertrouwen te kweken bij potentiële klanten.

Sinterklaas producten

Bij EPC Nieuwegein hebben we door de jaren heen verschillende producten geproduceerd met betrekking tot het Sinterklaasfeest. Dit kan verschillen van kleine tot zeer grote oplages, denk hierbij aan Sinterklaaskaarten, Sinterklaasposters, Sinterklaaspakketten en Sinterklaaspresentjes die verpakt worden in een te gekke gepersonaliseerde Sinterklaasdoos. De laatstgenoemde is in de afgelopen jaren een daverend succes geweest, zo versturen wij elke jaar maar liefst 10.000+ brievendozen gevuld met een heerlijk taartje!

Brievenbusdoos met taartje en chocoladereep
Verschillende brievenbusdozen voor het Sinterklaasfeest

Sinterklaasbrievenbusdozen zijn bij uitstek dé manier om een leuke presentjes te versturen, denk hierbij aan bijvoorbeeld: chocoladerepen, brievenbustaartjes en pepernoten met een leuke notitie. Deze manier van cadeaus versturen kent verschillende voordelen:

  1. Brievendozen: Volledig gepersonaliseerd en geschikt om te vesturen via brievenbuspost. Bij EPC Nieuwegein kan je terecht voor het personaliseren van brievenbusdozen, een perfecte manier om op ludieke wijze een doos te creëren die jouw merk of bedrijf representeert.
  2. Dozen printen: Brievenbusdozen printen gebeurt bij EPC Nieuwegein volledig in eigen productie, zo zit je niet gebonden aan een minimale afname en kan je elke doos volledig laten personaliseren.
  3. Verzenden via de post: Brievenbusdozen creëren de mogelijkheid om in 1 batch een groot bereik te creëren. Zo kunnen we de dozen adresseren en bezorgen bij de post, op deze manier wordt je volledig ontzorgd en regelen wij van A tot Z de fulfilment.

Een sfeervolle Sinterklaasomgeving

Sinterklaas wordt op vele plekke warm onthaalt en er wordt overal druk gedecoreerd in de Sinterklaasstijl. Zo kan je bij EPC Nieuwegein nabij Utrecht terecht voor verschillende decoratieve uitingen, denk hierbij aan: Sinterklaasposters, Sinterklaasstickers, Sinterklaasraamstickers en Sinterklaaskaartjes. Deze zijn geschikt voor het inrichten van scholen, winkels en andere publieke ruimtes.

Sinterklaasstickers op deur

Sinterklaas en POS-materiaal

Sinterklaas is een uitgelezen mogelijkheid voor het opzetten van acties in jouw winkelomgeving. Voor de mogelijkheden in POS-materiaal verwijzen wij je graag door naar ons eerder geschreven blog: De aandacht trekken met POS-materiaal.

Tot slot

Bij EPC hebben we jarenlang ervaring opgedaan op het gebied van feestdagen gerelateerde acties. Mede door deze ervaring en onze eindeloze mogelijkheden dankzij ons slimme machinepark, zijn wij in staat om alle soorten aanvragen te kunnen verwerken. Heb jij door deze blog interesse gekregen of ben je benieuw naar de mogelijkheden voor de productie van feestdagen gerelateerde acties, dan ben je bij EPC aan het juiste adres. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

sinterklaas
Sinterklaasactie

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte
<strong>Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein</strong>
Algemeen

Keuringsstickers printen bij EPC Nieuwegein

Lees meer

Kalenders: Het ultieme relatiegeschenk
Algemeen

Kalenders: Het ultieme relatiegeschenk

Lees meer